Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: Lowepro - sklep w Warszawie

Balles
    Guest

Domyślnie

Marka Fotostop należy do Eurocoloru, teraz przejela to inna firma ale ten sam wlasciciel.

Coś już napisał Awatar asq

Domyślnie

w fotostopie też byłem (w arkadii) i lowepro mieli jak na lekarstwo: parę toreb, 2 plecaki i ze 30 małych badziewek do "ochrony" kompaktów.

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aqua
    Znacie jakis sklep w Warszawie dobrze zaopatrzony w produkty Lowepro?
    Poza EuroColorem bo ten zakończył zywot niedawno.
    Ktos tam mowil,ze umie korzystac z google...chyba sie "troszku" przecenil.
    Ja szukalem ostatnio paska do torby i po poszukiwaniach tu i tam polecam
    "Galerie 77" na Marszalkowskiej(tel.:313 12 77),pasaz handlowy na ul.Powstancow Slaskich,albo po prostu zadzwonic do pana Roberta Synala
    (606 355 311)wlasnie z przedstawicielstwa Lowepro "we wawie",ktory pomoze,doradzi,zamowi...
    Ostatnio edytowane przez Scaramanga ; 13-09-2005 o 18:19
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

ja zanabyłem w fotored szybko i tanio ale wysyłkowo to w wawie ale gdzie nie mam pojęcia

pozdrawiam
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Bywalec Awatar GoTo
    Miasto
    Ząbki, mazowieckie

Domyślnie

W Stodole na początku sierpnia przynajmniej na dwóch stoiskach oglądałem spory wybór Lowepro, jedno prawie zaraz na początku przy wejściu. I tamże zakupiłem Nova 3 AW dużo taniej niż bywają na Allegro.
    EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
    Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
    Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro

Coś już napisał Awatar slonek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

www.pstryk.pl albo osobiscie w Lomiankach. Sami sprowadzaja od producenta torby i plecaki. robie tam wszystkie zakupy i polecam z czystym sumiwniem.
    20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetów

Coś już napisał

Domyślnie

slonek napisał:
    www.pstryk.pl albo osobiscie w Lomiankach. Sami sprowadzaja od producenta torby i plecaki. robie tam wszystkie zakupy i polecam z czystym sumiwniem.
    a ja tam swoją Stealth Reporter 400AW kupiłem u gościa na Saskiej Kępie w Warszawie ma małą firmę-sklep i było zdecydowanie najtaniej. Nawet pstryk w promocji (bo zrobili sobie promocję na kilka wybranych towarów) miał te torby drożej niż ten gość. Nazywa się Jacek Okołowicz 602 444 800 , 617 82 39 ul. Radziłowska 2. Gość sprzedaje także Tamraca i inne. Polecam (to nie moja rodzina ani nic z tego nie mam :-) )

Choć i pstryk jest dobrą firmą. Ostatnio kumplowi zepsuł się databank- zgubił gwarancję, poza tym termin gwarancji minął na kilka dni przed oddaniem sprzętu do Pstryka - mimo to najprawdopodobniej naprawią mu bezpłatnie (sprzęt już naprawiony, troszkę marudzą o ten termin ale wygląda na to że oddadzą bez kasy)
    Ostatnio edytowane przez adwent ; 16-09-2005 o 19:23
    EOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
    Apacer cd 211, Kiev 88 TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4B

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jako uzupełnienie informacji o dystrybutorze Lowepro
    http://www.lowepro.com/where_to_buy/...al/poland.aspx

F-System Sp. z o.o.
    Tel: 48(22)858 25 10 w 111
    ul. Zygmunta Vogla 2 A
    Fax: 48(22)858 22 16
    02-963 Warszawa
    Email: lowepro@fsystem.com.pl
    Web: www.fsystem.com.pl

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Podpinajac sie pod watek - gdzie w Krakowie, poza Foto Plusem na Studenckiej, mozna obejrzec produkty Lowepro?

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asq Zobacz posta
    (poza tym poczta polska na pewno dostarczyłaby mi na poniedziałek - polecam oddział na Filtrowej, jest super)
    Cytat Zamieszczone przez Trzaska Zobacz posta
    Ile ja tam przekleństw słyszę na panie nie mogące pół godziny przesyłki znaleźć, na panie wmawiające klientom z awizo, ze na pewno już te przesyłkę odebrali..., albo ze zona odebrała.... to jest przepiękne miejsce gdzie stoi sie najczęściej w kolejce po same drzwi (a oddział nie jest mały :-) ), i rece opadaja z bezsilnosci.
    Potwierdzam, ale nie że jest super. Druga opinia w pełni aktualna.
    Mnie za każdym razem panie pytają co na awizo pisze.
    Listonosza, który to wypełnia za jajca bym powiesił.

Cytat Zamieszczone przez adwent Zobacz posta
    A ja tam swoją Stealth Reporter 400AW kupiłem u gościa na Saskiej Kępie w Warszawie ma małą firmę-sklep i było zdecydowanie najtaniej. Nawet pstryk w promocji (bo zrobili sobie promocję na kilka wybranych towarów) miał te torby drożej niż ten gość. Nazywa się Jacek Okołowicz 602 444 800 , 617 82 39 ul. Radziłowska 2. Gość sprzedaje także Tamraca i inne. Polecam (to nie moja rodzina ani nic z tego nie mam :-) )
    Korzystał jeszcze ktoś z oferty tego pana?

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów