Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Lowepro - sklep w Warszawie

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

A więc dzwoniłem do Jacka Okołowicza z postu poniżej na numer domowy (bo komórka już nie aktualna) i stwierdził, że się nie zajmuje handlem (już) LowePro. Skierował mnie na użytkownika IMPRA z allegro.
    To tyle.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    A więc dzwoniłem do Jacka Okołowicza z postu poniżej na numer domowy (bo komórka już nie aktualna) i stwierdził, że się nie zajmuje handlem (już) LowePro. Skierował mnie na użytkownika IMPRA z allegro.
    To tyle.
    Na allegro jest impra oraz foto-impra . Oba nicki to ten sam sprzedawca mający siedzibę w Poznaniu oraz Wrocławiu . Ma też swój sklep internetowy FOTO RAJ

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Chyba jednak najtaniej na www.torbylowepro.pl
    Poza tym wsio na miejscu.

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Chyba jednak najtaniej na www.torbylowepro.pl
    Poza tym wsio na miejscu.
    No właśnie. Kupowałem kilka rzeczy tam i zawsze było bez najmniejszego kłopotu, sprawnie i chyba tanio. Do ostatniej przesyłki nawet dobonusowali sciereczkę do optyki

Nie chciało mi się do Ursusa jeździć więc nie wiem jak wyglądają "na żywo".
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
    No właśnie. Kupowałem kilka rzeczy tam i zawsze było bez najmniejszego kłopotu, sprawnie i chyba tanio. Do ostatniej przesyłki nawet dobonusowali sciereczkę do optyki

Nie chciało mi się do Ursusa jeździć więc nie wiem jak wyglądają "na żywo".
    Też nie miałem kontaktu "na żywo" tylko telefon i mail. Potwierdzam - miło, kompetentnie, sprawnie, tanio. Dobrze znają sprzedawany towar i umieją doradzić. Pan Bogdan stracił trochę czasu żeby przekonać mnie, że do moich potrzeb najlepszy będzie plecak Rover AW II a nie Compu Rover. Wybrałem Rovera AW II i nie żałuję
    Pozdrawiam, Rafał

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RafalR Zobacz posta
    Też nie miałem kontaktu "na żywo" tylko telefon i mail. Potwierdzam - miło, kompetentnie, sprawnie, tanio. Dobrze znają sprzedawany towar i umieją doradzić. Pan Bogdan stracił trochę czasu żeby przekonać mnie, że do moich potrzeb najlepszy będzie plecak Rover AW II a nie Compu Rover. Wybrałem Rovera AW II i nie żałuję
    A ja mialem kontakt na zywo - ze 3 razy juz. Na gieldzie foto w Stodole pierwsze stoisko po lewej jak sie wchodzi na glowna hale (to do wwarszawiakow).
    U mnie na odwrot - przy wlasnorecznym macaniu jak i wymianie opinii CompuRover zdecydowanie lepszy niz Rover AW II ... moze porada zalezy od stanow magazynowych . Rover AW II - brak komory na laptopa, ciezszy, nieco mniejsza przestrzen bagazowa, niepotrzebna, badziewiasta (subiektywnie) i ciezka gumowa oslonka na gornym uchwycie.
    Jak laptopa nie nosze tak komora na laptopa to swietne miejsce na teczki, dokumenty, koperty itp - rzeczy nie do pogniecenia raczej na ktore czasem brak paru cm w komorze bagazowej 8) .

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A ja mialem kontakt na zywo - ze 3 razy juz. Na gieldzie foto w Stodole pierwsze stoisko po lewej jak sie wchodzi na glowna hale (to do wwarszawiakow).
    U mnie na odwrot - przy wlasnorecznym macaniu jak i wymianie opinii CompuRover zdecydowanie lepszy niz Rover AW II ... moze porada zalezy od stanow magazynowych .
    Napisałem, że do moich potrzeb Rover AW II jest lepszy niż CompuRover AW bo każdy jednak potrzebuje czegoś innego. Wymienione przez Ciebie zalety CompuRovera AW (większy, pojemniejszy, cięższy) to wady bo potrzebowałem plecaka jak najbardziej w moim pojęciu uniwersalnego - na przechadzki po mieście i wyjazdy w plener, pojemnego ale jednocześnie możliwie zgrabnego. Dolna komora na sprzęt foto pasuje idealnie, "na styk". Oba modele były wtedy dostępne od ręki więc stany magazynowe chyba nie grały roli

Rover AW II - brak komory na laptopa, ciezszy, nieco mniejsza przestrzen bagazowa, niepotrzebna, badziewiasta (subiektywnie) i ciezka gumowa oslonka na gornym uchwycie.
    Nie mam takiej rączki, może była w starszym modelu albo pomyliłeś z Nature Trekkerem
    Pozdrawiam, Rafał

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RafalR Zobacz posta
    Nie mam takiej rączki, może była w starszym modelu albo pomyliłeś z Nature Trekkerem
    To bylo cos z rok temu... mozliwe ze to byl Rover AW bez 'II' . Widac sie kapneli i ja usuneli, wiec teraz mialbym gorszy dylemat niz wtedy.

Coś już napisał

Domyślnie

To bylo cos z rok temu... mozliwe ze to byl Rover AW bez 'II' . Widac sie kapneli i ja usuneli, wiec teraz mialbym gorszy dylemat niz wtedy.
    Swój kupiłem 3 miesiące temu więc pewnie to trochę zmieniony model.
    Pozdrawiam, Rafał

nediam
    Guest

Domyślnie

W warszawie jest jeszcze http://www.fotorimex.pl
    Ostatnio edytowane przez nediam ; 02-05-2007 o 11:37 Powód: Poprawa Linka

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów