A więc dzwoniłem do Jacka Okołowicza z postu poniżej na numer domowy (bo komórka już nie aktualna) i stwierdził, że się nie zajmuje handlem (już) LowePro. Skierował mnie na użytkownika IMPRA z allegro.
To tyle.
A więc dzwoniłem do Jacka Okołowicza z postu poniżej na numer domowy (bo komórka już nie aktualna) i stwierdził, że się nie zajmuje handlem (już) LowePro. Skierował mnie na użytkownika IMPRA z allegro.
To tyle.
Na allegro jest impra oraz foto-impra . Oba nicki to ten sam sprzedawca mający siedzibę w Poznaniu oraz Wrocławiu . Ma też swój sklep internetowy FOTO RAJ
Chyba jednak najtaniej na www.torbylowepro.pl
Poza tym wsio na miejscu.
Pozdrawiam, Tomek
Canon LS-120PC II
Też nie miałem kontaktu "na żywo" tylko telefon i mail. Potwierdzam - miło, kompetentnie, sprawnie, tanio. Dobrze znają sprzedawany towar i umieją doradzić. Pan Bogdan stracił trochę czasu żeby przekonać mnie, że do moich potrzeb najlepszy będzie plecak Rover AW II a nie Compu Rover. Wybrałem Rovera AW II i nie żałuję![]()
Pozdrawiam, Rafał
A ja mialem kontakt na zywo - ze 3 razy juz. Na gieldzie foto w Stodole pierwsze stoisko po lewej jak sie wchodzi na glowna hale (to do wwarszawiakow).
U mnie na odwrot - przy wlasnorecznym macaniu jak i wymianie opinii CompuRover zdecydowanie lepszy niz Rover AW II ... moze porada zalezy od stanow magazynowych. Rover AW II - brak komory na laptopa, ciezszy, nieco mniejsza przestrzen bagazowa, niepotrzebna, badziewiasta (subiektywnie) i ciezka gumowa oslonka na gornym uchwycie.
Jak laptopa nie nosze tak komora na laptopa to swietne miejsce na teczki, dokumenty, koperty itp - rzeczy nie do pogniecenia raczej na ktore czasem brak paru cm w komorze bagazowej 8) .
Napisałem, że do moich potrzeb Rover AW II jest lepszy niż CompuRover AW bo każdy jednak potrzebuje czegoś innego. Wymienione przez Ciebie zalety CompuRovera AW (większy, pojemniejszy, cięższy) to wady bo potrzebowałem plecaka jak najbardziej w moim pojęciu uniwersalnego - na przechadzki po mieście i wyjazdy w plener, pojemnego ale jednocześnie możliwie zgrabnego. Dolna komora na sprzęt foto pasuje idealnie, "na styk". Oba modele były wtedy dostępne od ręki więc stany magazynowe chyba nie grały roli
Nie mam takiej rączki, może była w starszym modelu albo pomyliłeś z Nature Trekkerem![]()
Pozdrawiam, Rafał
W warszawie jest jeszcze http://www.fotorimex.pl![]()
Ostatnio edytowane przez nediam ; 02-05-2007 o 11:37 Powód: Poprawa Linka