Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1086

Wątek: Canon 50D - już oficjalnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    A2 nie jest wcale takie wielkie. toz to w przeliczeniu 24x16 cali a przy 8Mpix to daje rozdzielczosc na poziomie 144 dpi, a to mozna spokojnie z 50cm ogladac i nie bedzie zastrzezen do jakosci a przy odleglosci ponizej 50cm wzrok nie ogarnie calosci obrazu i wtedy to sie juz nazywa onanizm pikselowy
    Przekaże uwagi, btw: jejku jak zazdroszczę jej totalnego braku onana. Zero, null, ma kilka aparatów, ja to nazywam muzeum a toto wciąż zdjęcia robi, cieszą, nawet z lekka ruszone kadry full manualnym 70-300 f/5.6 (!) non IS
    Czuję się wtedy bardzo dziwnie z tym co mam w torbie, niezła terapia!

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Przekaże uwagi, btw: jejku jak zazdroszczę jej totalnego braku onana. Zero, null, ma kilka aparatów, ja to nazywam muzeum a toto wciąż zdjęcia robi, cieszą, nawet z lekka ruszone kadry full manualnym 70-300 f/5.6 (!) non IS
    warte podgladania i stosowania. chociaz, po moich majowych przejsciach bede bronil onanizmu sprzetowego, jako ze uratowal mi tylek moja, w styczniu topiona w Morzu Polnocnym, Tokina 12-24 zaczela mi, w srodku objazdowki po Normandii, odmawiac posluszenstwa, blokujac korpus. apogeum, czyli moment kompletnego zablokowania przyszedl... na piaskach plazy pod Le-Mont-St-Michel. nie powiem, mialem ciepelko, bo przy planowaniu tego wyjazd Le Mont byl najwazniejszym punktem fotograficznym.

i tu akurat pomogl onanista, bo po opanowaniu zwatpienia przyszlo mi do glowy, ze skoro korpus dostaje zwiechy ze wzgledu na blad komunikacji z lensem, to trzeba dziada tej komunikacji w ogole pozbawic - bo skoro da sie M42 focic bez komunikacji to znaczy, ze i lensem z "wypustkami" sie da. i na lekki "wykret" z korpusu robilem foty przez reszte, bardzo zreszta owocnego, wyjazdu. pewnie, ze na pelnej dziurze (bo bez komunikacji z body w korpusach EOS sie nie da inaczej), pewnie ze nie sa miss ostrosci, ale do druku A3 z palcem w nosie wystarcza

tym to sposobem, przyznalem sie do onanizmu i do braku wstydu z tego powodu. jak ogladam te foty z Francji to tym mniej mam wyrzutow

zreszta, mimo wszystko zachowuje wlasciwe priorytety i oprocz kontemplowania sprzetu regularnie wyprowadzam go na pstrykanie ladnych widoczkow
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    btw: jejku jak zazdroszczę jej totalnego braku onana. Zero, null, ma kilka aparatów, ja to nazywam muzeum a toto wciąż zdjęcia robi, cieszą, nawet z lekka ruszone kadry full manualnym 70-300 f/5.6 (!) non IS
    Czuję się wtedy bardzo dziwnie z tym co mam w torbie, niezła terapia!
    Bo to chyba trochę cecha pci . Moja luba też tak ma. Choć ostatnio to jakoś nie mogła się rozstać z 70-200/2.8 IS . A cały czas jej tłumaczę, że za ciężki .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-10-2008 o 15:02
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Bo to chyba trochę cecha pci . Moja luba też tak ma. Choć ostatnio to jakoś nie mogła się rozstać z 70-200/2.8 IS . A cały czas jej tłumaczę, że za ciężki .
    po moich dziewczynach patrzac tez moge potwierdzic. zona na wakacjach caly czas malpka trzaskala widoczki i co najwyzej narzekala na shutter lag a corka to nawet woli malpke, bo 30D dla niej za ciezkie (w sumie, to ma 2,5 roku, wiec sie nie dziwie) chociaz mala to akurat chetnie w moim plecaku grzebie i co i rusz sie bawi wezykiem spustowym, grucha (ku mojemu rozgoryczeniu) czy deklami. no i smaruje filtry paluszkami
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów