Cytat Zamieszczone przez januszP. Zobacz posta
Dyskusja przypomina mi dyskusje o samochodach francuskich z użytkownikiem "nie francuzów" zza Odry. Sasiad mój stanowczo i autorytatywnie stwierdza, że "farancuzy" są do BANI! na moje pytanie czy miał i jeździł odpowiada, że gówna nie kupuje! I nie przekonuje go w żadnym przypadku fakt, o którym go informuję, że mam czwarte francuskie auto i z ŻADNYM nie miałem problemów. A komfort jazdy i przytulność wnętrza jest na najwyzszym poziomie. Oczywiście sąsiad wie lepiej. Nawet jeżeli faktem jest, ze żaden zza odry dawno nie trumfował w rajdach i wyścigach. ON PO PROSTU WIE LEPIEJ! I tak zeby było zgodnie z tematem. Zmieniłem 30D na 50D i cieszę się robieniem zdjęć i żadne duperele i pierdoły nie zaprzątaja mi głowy! Kupiłem 50D DO ROBIENIA ZDJĘĆ!
Pozdrawiam
No, widzę że myślimy bardzo podobnie...

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
Nie rozumiem, przecież każdy wie że francuzy są do bani, przecież są na F
Nio tak, gdyby było FF, to było by super...

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
PS. Jeździłem francuzem, komfort i wykonanie super, ale awaryjność...daj spokój, farta masz i tyle.
Widocznie ja też mam farta z francuzem - zero awaryjności w ciągu 2 lat użytkowania C5-ki, a kupiłem jako 5-latka.

A co do Canona, wcześniej miałem kompaktowy model, z którego byłem bardzo zadowolony (niestety, zostawiony przypadkowo po podróży w samolocie poszedł się... )
Ja natomiast niczego nie zmieniałem. Kupiłem 50-kę bo mnie poprostu na to stać, do tego Sigmę 18-200 DC OS (jako uniwersalny spacerzoom na początek) i jak na razie też nie mam powodów do narzekań.

Wiem też czego sobie życzę w mojej przyszłej szklarni.

Pozdrówka!