Pokaż wyniki od 751 do 760 z 1086

Wątek: Canon 50D - już oficjalnie

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krisv740 Zobacz posta
    ja do g.... joya nie mam zastrzeżeń, może dlatego, że używam tylko do podglądu zdjęcia:smile:
    co do sugerowania zawadzania nosem o kółko , to imho wielkie nieporozumienie. jest to możliwe w 50 analogowej, ale nie w serii 30/40/50 digital. zmieniony back kamery spowodował odsunięcie od "nosa" kółka i ta możliwość po prostu nie istnieje. jako posiadacz 3.5 dioptrii na prawe oko mam to już przetestowane i kolega akustyk ma 100% racji
    wiecie co? nie znam problemu z joyem przy AF, ponieważ nie miałem go w 400D. Kółkiem przy spuście nauczyłem się przestawiać punkty i idzie mi to na tyle sprawnie, że nie zamierzam tego zmieniać, wręcz uważam to za naturalne ustawienie dłoni, gdzie kciukiem włączam nastawę AF i nie szukając nim joya palcem wskazującym bez problematycznie wybieram błyskawicznie interesujący mnie punkt (potrzeba dostosowania się przy 400D). Co do kółka??? nie wiem, albo za krótko używam 50-tki, albo nie mam ograniczeń z jakimi zmagał się Pinokio. Nie mam problemów dot. oka "wiodącego" stąd bardzo często pstrykam i prawy i lewym i mam problem z trafieniem w kółko. Bez urazy dla prowadzących Testerów, ale albo mają dziwne przyzwyczajenia, albo mają warunki fizjologiczne, pozwalające na wypalenie bezstresowe papierosa przy padającym deszczu (sorrki - ale przy ekwilibrystycznych wyczynach to nosem i nie tylko w kółko można trafić).
    Oczywiście nie mogę pominąć faktu, że wypadki zdarzają się w pracy, ale zakładam, że niema to miejsca w co drugim lub nawet piątym przypadku, bo wtedy obstawiam przytaczaną tezę z papierosem
    Ostatnio edytowane przez panuna ; 16-10-2008 o 23:55
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Uprawnienia umieszczania postów