Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1086

Wątek: Canon 50D - już oficjalnie

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Boruja Kościelna

Domyślnie

...boooosz... ale placzecie... dajcie troche na wstrzymanie -> trafia puszki do testerow, przetestuja, bedziemy lamentowac/wiwatowac Trafia puszki w rece uzyszkodnikow -> beda kolejne opinie Poki co to bicie piany i burza w lyzeczce wody :/

Co do 6.3 klatki/s - hehe - byc moze w koncu przestali czarowac z cyferkami - 40D ma, ekhm... 6,5 klatki na sekunde, ale w testach wyszlo mniej - 6,3 klatki na sekunde Byc moze C choc raz podal wartosc rzeczywista -> POZYJEMY - ZOBACZYMY

MLU - jak ktos ma zdolnosci jezykowe - w czym problem, aby napisac do C do dzialu R&D i sprobowac chlopakow przekonac, do wypuszczenia nieoficjalnej wersji beta softu, w ktorym MLU podpieto pod jeden z przyciskow (Direct Print?)? Albo inna droga - do innych puszek pojawial sie sofcik napisany przez domoroslych programistow (o ile mnie pamiec nie myli) - byc moze sa na tyle zdolni, by przeprogramowac jeden z przyciskow aby MLU bylo domyslna funkcja tego przycisku (bez mozliwosci zmiany przez menu)?...
    No i jak? jest ktos taki? Znacie?

/edit/
    Ano wlasnie - koledzy Kubaman i Dzik mnie ubiegli
    50D zostalo poprawione w stosunku do 40D i bardzo dobrze
    Moje 40D przez to nie stracilo nic - fotki robi dokladnie tak samo jak robilo
    Jesli macie jakies powazne zarzuty/propozycje/prosby -> piszcie emaile do Customer Service Canona -> najlepiej tego w Japonii
    Ostatnio edytowane przez Max78 ; 28-08-2008 o 10:14
    ...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
    (40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)

Uprawnienia umieszczania postów