Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1086

Wątek: Canon 50D - już oficjalnie

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    ewg, mam nadzieję, ze gdybym jednak zdania nie zmienił to nie dostałbym bejsbolem w jakimś przejściu podziemnym.. Uwaga: Każdy wyraża jedynie swoje zdanie. Dokładnie takie same opinie były po prezentacji 40D, ile krytyki i ile niezadowolenia. 90% płaczących sobie tej puszki nie kupiło i nawet nie miało zamiaru kupić. Ja kupiłem i 20D/30D chowają się przy tym aparacie. I tyle. Zero filozofowania, sama praktyka. 50D wydaje się być jeszcze lepszym aparatem i jeśli opchnę w rodzinie 40D to go sobie kupię na pewno. Mnie pewnie brakuje tych umiejętności, które mają prawie wszyscy piszący w sieci, bo mnie 40D poza kilkoma poprawionymi w 50D parametrami wystarcza do zabawy i pracy z nawiązką.

Przy okazji: czyżby sample na dpreview nie spodobały się samemu Canonowi?

Update: we've just been informed that contrary to our original understanding, this is actually not a final production camera, so please consider these samples as 'pre-production' Beta quality.
    No coś jest na rzeczy 8).
    Co do tego że krytykować jest bardzo łatwo i kij się praktycznie zawsze znajdzie to nic nowego. Ważne jaka będzie rzeczywistość, a nie czy ktoś mniej lub bardziej niezrozumiale (wg. mnie ewg osiągnął tu szczyty ) wyrazi swoją dezaprobatę. Ta na forach aż kipi. I powoli dochodzę do wniosku (także po kupieniu 40D), że czytanie for w celu zdobycia wiedzy o sprzęcie to czysta starata czasu.

BTW: jak czytam nagłówki z forum Nikona to nigdy bym nie wziął aparatu tej firmy do ręki - po takiej rekomendacji. Nie jest to pocieszenie - raczej smutna konstatacja.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 02-09-2008 o 19:34
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów