Ciepły: nie wiem dlaczego piszesz iż prądożerność, z włączonym LV zrobiłem koło 280 zdjęć, i jeszcze trochę akumulatora zostało a robiłem to przy warunkach około 10 stopni. Dalej nie sprawdzałem bo mi łapy wymarzły. Na normalnej pracy wyszło mi około 800 zdjęć. Nie wiem może trafiłeś z kolegami na kiepski akumulator. Ale ekranik jest naprawdę bardzo przyjemny, nareszcie sie Canon obudził.
Co do ISO to faktycznie 3200 jest akceptowalne ale raczej nie zaryzykował bym go np w Kościele. Chyba że faktycznie trafiłbym na naprawdę ciemne miejsce a Ksiądz nie lubiłby 580 :P
i12800 to moze po odszumieniu i pokazaniu w 800x535
Jedynie wkurza mnie trochę fakt że nigdzie nie ma możliwości ustalenie zakresu Autoiso (ISO i min czas do zmiany parametru). Oraz nie ma tego co wprowadzili w 5Dmk2 ale liczę że wraz z nowym firmware pow. 1.0.3 dadzą czyli dokładna informacja o stantie baterii (po ilości trzaśniętych zdjęć np jak to jest w Nikonie d300)
Na razie sprawdzałem go tylko Canonem 16-35 oraz z Sigma 70-300 i naprawdę bardzo fajnie się sprawuje zobaczę jeszcze jak AF będzie działał z moją 50mm ale to dopiero jak wróci z 350d z żytniej (o ile wróci)