Tak, w fotojokerze mają, ale z kitem ;] A mnie pucha ze szkłem klasy niższej niż wzorowa nie interesuje![]()
Tak, w fotojokerze mają, ale z kitem ;] A mnie pucha ze szkłem klasy niższej niż wzorowa nie interesuje![]()
www.amphoto.pl
pecunio.digart.pl
W fotonecie pytałem w czwartek u nich w sklepie i niekt nie potrafił mi powiedzieć kiedy będą go mieć nastanie, w ofercie niby jest ale...
Właśnie odebrałem nowiuśkie body od kuriera z FotoIt :P
W Katowicach w Fotojokerze był niedawno jeden na wystawie za smaczne 5299zł![]()
Ceny mnie rozbrajają - ja dałem 3699, z gripem i kurierem wyszło mi 4288zł
Ale dla jasności, sprzęt pochodzi z dystrybucji europejskiej, konkretnie z niemiec, wszystkie papiery niemieckie - gdzie bym nie dzwonił to słyszałem jedno i to samo: "niestety nie jest to sprzęt z dystrubucji na Polskę, podobno mamy taki dostać w połowie października jednak wie Pan jak to jest z Canonem, raczej spodziewałbym się początku albo połowy listopada"... tym samym kupiłem sprzęta w FotoIt, śmiga jak marzenie a gwarancja jest i tak na europę wtym polskę :P
C 50D + C 10-22+ C 50 f1.8+ T 24-75 f2.8 + S 70-300+ C 580 EX II
Co to za herezje ? ja mam z polskiej dystrybucji a kupiłem w Fotopanoramie w Krakowie 7 października.
A z tą gwarancją europejską różnie bywa jak przychodzi co do czego.
Nie nam szczegółów, ale zasłyszałem w sklepie, że na europejskiej po 3 naprawie nie dają nowego sprzętu.
Nie wiem ile w tym prawdy, bo tylko słyszałem rozmowę sprzedawcy z klientem, poza tym mnie to nie dotyczy więc nie zgłębiałem tematu.
Canon 50D + dodatki
7 października i jeszcze pewnie zapłaciłeś 3699Kupuję w tym miejscu dużo i bardzo Panów (w tym sympatyczną Panią) lubię, ale jak trzeba pohandlować, to każdy ma swoją wersję wydarzeń (w tym przypadku dot. gwarancji). Mam swoją 50 i z dystrybucji europejskiej, w cenie daleko niższej od pierwszych puszek jakie otrzymali z Canona ;-)
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
A zna ktoś może polską premiere 50d ? Bo canon polska ogólnie się śmieje z ludzi... Kolega ma podpisaną z nimi umowe sklepową. Napisali że 20 puszek wysłali 2 tyg temu i sami nie wiedzą dlaczego nie doszły jeszcze. To jakiś śmiech na sali...
www.amphoto.pl
pecunio.digart.pl