Strona 73 z 109 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 1086

Wątek: Canon 50D - już oficjalnie

Coś już napisał
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez milinet Zobacz posta
    Test w fotopolis potwierdził moje spostrzeżenia że lustro w 50D klapie wyraźnie głośniej niż w 40D
    U mnie klapie tak samo...
    Nawet jeśli jakaś różnica jest - to jest niezauważalna przy przesiadce z 40'ki na 50'kę z tygodniową przerwą

Cytat Zamieszczone przez noone Zobacz posta
    "Po dwóch latach od premiery poprzednika - modelu EOS 40D Canon zaprezentował EOS-a 50D."
    Hm... wiedziałem że czas szybko leci, ale żeby aż tak ?
    Ostatnio edytowane przez easyrider ; 11-10-2008 o 14:55

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Z tym klapaniem wcale nie musi być tak źle jak się sądzi. Jedną z przywar 40D było urywanie się wytłumienia odpowiadającego za właśnie cichsze klapanie.

20D/30D były głośne, ale nic się nie urywało. 40D jest cichsze, lecz były doniesienia o odrywaniu się wytłumiacza. Może w 50D wrócono do doświadczeń z 20/30D?

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Czy jakiś posiadasz 50d może powiedzieć czy Canon daje instrukcję po Polsku?
    Jeżeli daje to w formie książkowej czy kartki a4 bez obrazków jak to było z EX580II na początku?
    Kupuję za parę dni i chciałbym wiedzieć na wypadek jak nie dostanę czy to norma czy sprzedawca mnie robi w bambuko.

Z góry dzięki !
    Canon 50D + dodatki

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Czy jakiś posiadasz 50d może powiedzieć czy Canon daje instrukcję po Polsku?
    Canon w Polsce daje instrukcję po polsku, w formie książeczki A5. Ale Canon w Polsce w ogóle nie uwzględnia faktu, że jest taki model, jak 50D. Natomiast na Alle można nabyć polską wersję instrukcji do 50D, a więc coś, czego nie ma
    Zwolennik ekumenizmu sprzętowego

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HenrykG Zobacz posta
    Canon w Polsce daje instrukcję po polsku, w formie książeczki A5. Ale Canon w Polsce w ogóle nie uwzględnia faktu, że jest taki model, jak 50D. Natomiast na Alle można nabyć polską wersję instrukcji do 50D, a więc coś, czego nie ma
    Więc jest w zestawie czy nie ma? Bo z Twojej wypowiedzi wynika, że nie ma :/
    Canon 50D + dodatki

Pełne uzależnienie

Domyślnie

W zestawie pochodzącym z dystrybucji Canon Polska jest instrukcja A5 polska.
    W zestawach pochodzących z EU (np. DE) takiej instrukcji nie ma.

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie wiem, czy ktoś miał w ręku zestaw z polskiej dystrybucji (tam powinna być w wersji PL). Ja mam z niemieckiej, a instrukcja "ma być później"...
    Zwolennik ekumenizmu sprzętowego

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HenrykG Zobacz posta
    Nie wiem, czy ktoś miał w ręku zestaw z polskiej dystrybucji (tam powinna być w wersji PL). Ja mam z niemieckiej, a instrukcja "ma być później"...
    ja mam, jest normalna polska instrukcja

Coś już napisał
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Dostałem 4 książeczki - instrukcje w językach: czeski, słowacki, węgierski i polski...

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez easyrider Zobacz posta
    Dostałem 4 książeczki - instrukcje w językach: czeski, słowacki, węgierski i polski...
    hmm.. to może nawiązać kontakt z jakimiś tamtejszymi forami Canona i wymieniać się instrukcjami - jeśli oni dostają też polską bo spróbujcie się czegoś z węgierskiej dowiedzieć (zrozumienie niemożliwe) czy z czeskiej lub słowackiej (zgon ze śmiech prawie pewny)
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Strona 73 z 109 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów