Dzisiaj bylem w fotojokerze i trzymalem puszke z podpietym 18-200 is.
Sama pusza jest ciezsza od 30d, wyswietlacz bardzo wyrazny, niestety nie mialem karty aby zrobic przykladowe fotki
Cena zestawy z obiektywem 4999zł
Dzisiaj bylem w fotojokerze i trzymalem puszke z podpietym 18-200 is.
Sama pusza jest ciezsza od 30d, wyswietlacz bardzo wyrazny, niestety nie mialem karty aby zrobic przykladowe fotki
Cena zestawy z obiektywem 4999zł
A ja byłem wczoraj w fotojokerze i trzymałem ten sam zestawik ,ale za 5299zł.Jak widać ceny szybko spadają co bardzo cieszy![]()
ja ostatnio sie zastanawiam nad 40d, i nie zawracałem sobie głowy 50d ale skoro prawicie że ceny spadają to może poczekać jeszcze z miesiącbo tu przemawia do mnie ta regulacja AF...
Kiedy się można spodziewać obniżki bo teraz to jako nowość leci?
Ja na plus w porównaniu do 40D widzę:
1) ponoć mimo wzrostu Mpiksli bardziej używalne wysokie ISO
2) Lepszy LCD
3) Regulacja AF
I teraz trzeba sobie odpowiedzieć ile kasy te usprawnienia są warte, póki co za 50D chcą 3800złociszy, do ilu spadnie w jakim czasie nawet nie śmiem prorokować, ale waszym zdaniem ile są warte?
Szybkość spadku cen tak naprawdę zależy od tego jak się będzie sprzedawał i jak konkurencja będzie reagować z cenami ich produktów... czyli wszystko się może zdarzyć ;-)
Myślę że na początku nie ma co liczyć na jakiś duży spadek cen.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Canon 50d + 17-85mm IS + 70-300mm IS za 5700 myślicie że warto ?? takie zestawy się pojawiają
No i pierwszy problem!? PS CS3 nie otwiera RAW-ów 15Mp!?