Pancerne opakowanie pomogło i kubek w całości do mnie dotarł.
Kubki forumowe by kieza - ZBIERAMY ZAMÓWIENIA!
Zwiń
X
-
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien, co do tej pierwszej."
Albert Einstein
-
Komentarz
-
-
następna zbiórka pewnie za jakiś czas - no chyba że zbierze się ze 30 chętnych
co do kubków bez nicka to jeszcze sa dwa z czego mam juz na privie jakieś zapytanie - także może jednego już nie być - ale zapytania na priv
tak poza tym cieszę się że kubeczki dotarły bez uszczerbków na zdrowiu
Komentarz
-
Zamieszczone przez kieza Zobacz wpistak poza tym cieszę się że kubeczki dotarły bez uszczerbków na zdrowiu
dotarły, i wielkie dzięki za to!
dołączam się do grupy zadowolonych nowych posiadaczy forumowego kubeczka
właśnie odebrałem go z poczty, dzięki za solidne zapakowanie - to dzięki niemu panu listonoszowi nie udało się wcisnąć kubka do skrzynki i musiał zostawić awizo. a nie takie rzeczy już tam wciskał :wink:
w sumie przydałoby się jakieś 'unboxing' czy cóś :rolleyes:
przy okazji pytanie praktyczne:
czy nasze kubki można bezpiecznie myć w zmywarce?pozdro.,
m.
przy okazji pytanie praktyczne:
czy nasze kubki można bezpiecznie myć w zmywarce?
Komentarz
-
Zamieszczone przez kieza Zobacz wpistak - są wypalane w piecu w temp 900 stopni i powinny dać radę każdej zmywarcepozdro.,
m.
Wczoraj rozmowa i... wracam z pracy, a tu czeka na mnie przesyłka. Wielkie podziękowania dla kieza, jeżeli z takimi ludźmi będzie się współpracować to forum CB nie zaginie.
Jeszcze raz dziękuję realizacji w szczególności, że z tym kubkiem trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno.
Komentarz
-
... wszyscy mają kubek, mam i ja...
Dzięki!Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Komentarz
-
No to informuję wszem i wobec (o ile tak to się pisze) że kubki się skończyły. Może nastepnym razem zamówie więcej bez nicków
Pozdro i do następnej akcji.
Komentarz
-
-
A czemu ja nie dostałem??????????Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin
Komentarz
Komentarz