Zobacz wyniki ankiety: Jaki kubek Ci się uśmiecha ??

Głosujących
23. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 418

Wątek: Kubki forumowe by kieza - ZBIERAMY ZAMÓWIENIA!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kieza Zobacz posta
    ... od początku było lepiej ...
    Ależ absolutnie tego nie kwestionuję.

... nie znasz się na produkcji kubków i zorganizowałeś słaby produkt ...
    Przyznaję, na produkcji kubków się nie znam. Czy "zorganizowałem słaby produkt"? Zdjęcia które zamieściłem przedstawiały próbę. Chodziło raczej o wizualną prezentację gotowego produktu niż o przedstawienie finalnej wersji. Przewidywałem także zupełnie inną metodę "zadruku" kubka niż technika w której została wykonana próba. Ale nie o to chodzi, zresztą Twój projekt jest lepszy niż pierwotna wersja którą przedstawiłem.

... i było też taniej ...
    Zgadza się, było ... . Na początku model Mezzo (który wygrał ankietę a tym samym przeszedł do realizacji) wyceniłeś na 16.44 zł. Zaznaczyłeś iż przy 72 sztukach wychodzi taniej o 3.00 zł, czyli przy ilości mniejszej jego cena oscyluje w granicach 19.00 zł. Teraz jego cena wynosi "27 cośtam + vat" czyli jakby nie patrzeć jest sporo droższy.

Nie chciałbym aby moja wypowiedź została odebrana jako "próba powrotu" do akcji. Absolutnie nie jest to jej celem. Cieszę się iż akcję "przejęła" bardziej kompetentna osoba. Tak jak pisałem wcześniej od początku zmiany głównego wykonawcy i organizatora na bieżąco śledzę wątek i z stąd powyższe przemyślenia.
    Ostatnio edytowane przez axk ; 25-09-2008 o 23:22
    EOS + Speedlite

Uprawnienia umieszczania postów