- przy 72 sztukach kubek wychodzi 3 zł taniej - wysyłka to 7,3 (opisane w 1 poście) - dane z www poczty polskiej

- axk - nie pisz że najpierw kubek kosztował ileś tam a teraz jest 2 razy drożej - BO TO NIE TEN SAM KUBEK, miało byc lepiej i taniej i od początku było lepiej (bo nie znasz się na produkcji kubków i zorganizowałeś słaby produkt) i było też taniej (kubek z 1 posta - 19 zł ale sie nie podobał choc był większy i lepszy od tego za 37 zł) jednak demokratyczna sąda zdecydowała o wyborze najdroższego kubka z najlepszej porcelany (twój za 37 zł był z porcelitu) na którym są pola zadruku tak rozłożone że i nadruk jest drogi - bo trzeba to robic najbardziej profesjonalną metoda czyli kalkomanią w dwóch kolorach - o czym przypominałem w czasie sondy i stąd ta cena !!!

niestety wszystkim się nie dogodzi - jak była ankieta to wzieła w niej udział garstka osób, postów z podpowiedziami o nadruku też niewiele - była zamieszczona cena - można było wcześniej atakowac że to za drogo - a jak się sprawa zamknęła to halo, chętnie zrobiłbym kilka ofert z różnych przedziałów cenowych ale się na to tyle ludzi nie uzbiera - bo myślę że te 80 osób z poprzedniego wątku to już zapomniało że gdzieś się na liste wpisywali - no nie wiem co dalej - niech leci dalej lista bo jest w połowie a jak ktoś ma pomysł to niech powie co mu leży na duszy (np. proszę ofertę na kubek do XX zł - i można taki wątek puścic - tylko tak jak pisałem - rozdrobnienie chętnych spowoduje że się nic nie zrobi)