Początkowo cena kubka wraz z wysyłką wynosiła 19.82 zł, w chwili obecnej sam kubek kosztuje "27 cośtam + vat". Ciekawy jestem na jakiej całościowej kwocie się zakończy.
Mars
Tomek
Anna
Slim Lady
Creativo
Ilona
Justyna
Mezzo
Milky
Trójka
Początkowo cena kubka wraz z wysyłką wynosiła 19.82 zł, w chwili obecnej sam kubek kosztuje "27 cośtam + vat". Ciekawy jestem na jakiej całościowej kwocie się zakończy.
EOS + Speedlite
- przy 72 sztukach kubek wychodzi 3 zł taniej - wysyłka to 7,3 (opisane w 1 poście) - dane z www poczty polskiej
- axk - nie pisz że najpierw kubek kosztował ileś tam a teraz jest 2 razy drożej - BO TO NIE TEN SAM KUBEK, miało byc lepiej i taniej i od początku było lepiej (bo nie znasz się na produkcji kubków i zorganizowałeś słaby produkt) i było też taniej (kubek z 1 posta - 19 zł ale sie nie podobał choc był większy i lepszy od tego za 37 zł) jednak demokratyczna sąda zdecydowała o wyborze najdroższego kubka z najlepszej porcelany (twój za 37 zł był z porcelitu) na którym są pola zadruku tak rozłożone że i nadruk jest drogi - bo trzeba to robic najbardziej profesjonalną metoda czyli kalkomanią w dwóch kolorach - o czym przypominałem w czasie sondy i stąd ta cena !!!
niestety wszystkim się nie dogodzi - jak była ankieta to wzieła w niej udział garstka osób, postów z podpowiedziami o nadruku też niewiele - była zamieszczona cena - można było wcześniej atakowac że to za drogo - a jak się sprawa zamknęła to halo, chętnie zrobiłbym kilka ofert z różnych przedziałów cenowych ale się na to tyle ludzi nie uzbiera - bo myślę że te 80 osób z poprzedniego wątku to już zapomniało że gdzieś się na liste wpisywali - no nie wiem co dalej - niech leci dalej lista bo jest w połowie a jak ktoś ma pomysł to niech powie co mu leży na duszy (np. proszę ofertę na kubek do XX zł - i można taki wątek puścic - tylko tak jak pisałem - rozdrobnienie chętnych spowoduje że się nic nie zrobi)
Ależ absolutnie tego nie kwestionuję.
Przyznaję, na produkcji kubków się nie znam. Czy "zorganizowałem słaby produkt"? Zdjęcia które zamieściłem przedstawiały próbę. Chodziło raczej o wizualną prezentację gotowego produktu niż o przedstawienie finalnej wersji. Przewidywałem także zupełnie inną metodę "zadruku" kubka niż technika w której została wykonana próba. Ale nie o to chodzi, zresztą Twój projekt jest lepszy niż pierwotna wersja którą przedstawiłem.
Zgadza się, było ... . Na początku model Mezzo (który wygrał ankietę a tym samym przeszedł do realizacji) wyceniłeś na 16.44 zł. Zaznaczyłeś iż przy 72 sztukach wychodzi taniej o 3.00 zł, czyli przy ilości mniejszej jego cena oscyluje w granicach 19.00 zł. Teraz jego cena wynosi "27 cośtam + vat" czyli jakby nie patrzeć jest sporo droższy.
Nie chciałbym aby moja wypowiedź została odebrana jako "próba powrotu" do akcji. Absolutnie nie jest to jej celem. Cieszę się iż akcję "przejęła" bardziej kompetentna osoba. Tak jak pisałem wcześniej od początku zmiany głównego wykonawcy i organizatora na bieżąco śledzę wątek i z stąd powyższe przemyślenia.
Ostatnio edytowane przez axk ; 25-09-2008 o 23:22
EOS + Speedlite
16,44 to było jak na kubku był nadruk metodą druku bezpośredniego w jednym kolorze z nickiem w standardowym polu zadruku - wtedy przygotowalnia za kolor to 46 a przy kalkomani jest 2 x 96 i nick jest w niestandardowym miejscu (to akurat warto dopłacic bo to akurat 75 gr) i do tej ceny należy doliczyc opakowanie o czymi pisałem wtedy na końcu - i tak się nazbierało dodatkowe 10 zł - możemy wrócic do porzedniego nadruku ale o tym już się nasłuchałem - że za małe, że coś nie pasi - stąd postawiłem na dobry projekt od razu i się przyjął (szkoda że nie zrobiłem propozycji nadruków z wyceną dla wszystkich kubków przed ankietą ale sorry - rozpętało by się piekło, a i ja mam w nocy ciekawsze zajęcia niz stukac w kompa - w ankiecie było widac ze kubki się zaczynają od 2,5 i jak się wybierze za dyszke to cena podskoczy)
kieza - 2 sztuki
XLesio - 1+1 sztuk
ppawcio - 1 sztuka
poohacz79 - 2 sztuki
wiktoch - 1 sztuka
yogi-bear - 1 sztuka
lempl - 1 sztuka
wojkij - 2 sztuki
szwayko - 1 sztuka
wasiu - 1 sztuka
Peri Noid - 1 sztuka
Modzel- 1szt.
Eberloth - 1 szt.
Mumin - 1 szt
Witos - 1 szt
RAZEM: 19 szt.
Coś mi się zdaje ze temat kubów jest słabo nagłośniony
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Witos ; 26-09-2008 o 22:22
30D+pare szkiełek
kieza - 2 sztuki
XLesio - 1+1 sztuk
ppawcio - 1 sztuka
poohacz79 - 2 sztuki
wiktoch - 1 sztuka
yogi-bear - 1 sztuka
lempl - 1 sztuka
wojkij - 2 sztuki
szwayko - 1 sztuka
wasiu - 1 sztuka
Peri Noid - 1 sztuka
Modzel- 1szt.
Eberloth - 1 szt.
Mumin - 1 szt
Witos - 1 szt
Vitez - 2szt.
RAZEM = 21szt.
kieza - 2 sztuki
XLesio - 1+1 sztuk
ppawcio - 1 sztuka
poohacz79 - 2 sztuki
wiktoch - 1 sztuka
yogi-bear - 1 sztuka
lempl - 1 sztuka
wojkij - 2 sztuki
szwayko - 1 sztuka
wasiu - 1 sztuka
Peri Noid - 1 sztuka
Modzel- 1szt.
Eberloth - 1 szt.
Mumin - 1 szt.
Witos - 1 szt.
Vitez - 2szt.
dobert - 2 szt.
RAZEM = 23 szt.
Moje blog.dobert.pl
kieza - 2 sztuki
XLesio - 1+1 sztuk
ppawcio - 1 sztuka
poohacz79 - 2 sztuki
wiktoch - 1 sztuka
yogi-bear - 1 sztuka
lempl - 1 sztuka
wojkij - 2 sztuki
szwayko - 1 sztuka
wasiu - 1 sztuka
Peri Noid - 1 sztuka
Modzel- 1szt.
Eberloth - 1 szt.
Mumin - 1 szt.
Witos - 1 szt.
Vitez - 2szt.
dobert - 2 szt.
ags - 2 niezłe sztuki
RAZEM = 25 szt.
puszka, szkieŁko i błyskotka
kieza - 2 sztuki
XLesio - 1+1 sztuk
ppawcio - 1 sztuka
poohacz79 - 2 sztuki
wiktoch - 1 sztuka
yogi-bear - 1 sztuka
lempl - 1 sztuka
wojkij - 2 sztuki
szwayko - 1 sztuka
wasiu - 1 sztuka
Peri Noid - 1 sztuka
Modzel- 1szt.
Eberloth - 1 szt.
Mumin - 1 szt.
Witos - 1 szt.
Vitez - 2szt.
dobert - 2 szt.
ags - 2 niezłe sztuki
marito - 1 szt.
RAZEM = 26 szt.
był 350D, 4D, 7D - jest 5D
kieza - 2 sztuki
XLesio - 1+1 sztuk
ppawcio - 1 sztuka
poohacz79 - 2 sztuki
wiktoch - 1 sztuka
yogi-bear - 1 sztuka
lempl - 1 sztuka
wojkij - 2 sztuki
szwayko - 1 sztuka
wasiu - 1 sztuka
Peri Noid - 1 sztuka
Modzel- 1szt.
Eberloth - 1 szt.
Mumin - 1 szt.
Witos - 1 szt.
Vitez - 2szt.
dobert - 2 szt.
ags - 2 niezłe sztuki
marito - 1 szt.
ovi_pl - 1 szt.
RAZEM = 27 szt.
“Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.”