Zobacz wyniki ankiety: Jaki kubek Ci się uśmiecha ??

Głosujących
23. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 13 z 42 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 418

Wątek: Kubki forumowe by kieza - ZBIERAMY ZAMÓWIENIA!

Mieszany widok

Domyślnie

ovi_pl i bonczar są w kontakcie i pewnie niedługo dokończą temat i wskoczą na listę, natomiast 3 pozostali dostana PM ode mnie - jak tylko się dzisiaj z projektami obgonię - no chyba że ktoś im zeche przypomniec za mnie (zarobiony jestem po uszy)
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Uzależniony

Domyślnie

Tzn, że mamy 5 kubków zamówionych i zapomnianych, co gorsza 5 kubków brakujących do minimum i opóźniających zamówienie.

poohacz79, Witos i danielo_18 proszę nie opóźniać! Wątek ciągnie się już od dwóch miesięcy, ludzie wpłacili kasę i czekają na was, na miłość boską miejcie litość!

Bywalec
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Jak nie ma chętnych to zgłaszam się na wakujący kubek - będzie dla żony
    był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Coś już napisał

Domyślnie

Tylko rączki zdala od moich kubków kase wpłaciłem
    Ostatnio edytowane przez Witos ; 31-10-2008 o 23:01
    30D+pare szkiełek

Bywalec
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Spox Witos, tak tylko zaproponowałem gdyby sprawa z wplatami się przeciągała

Domyślnie

marito - możesz wpłacic na kubek - nie ma problemu, bo możemy zrobic więcej niż 36 - a dalej czekamy na spóźnialskich (ovi_pl i witos wpłacili - czekam aż po wekendzie kasa na koncie zaświeci to wpisze na liste - jeszcze został bonczar, danielo_18 i poohacz79)

moby - jaki ty temat kończysz - tu nie było żadnego tematu - zapisałeś się na kubek i nie potrafiłeś sam znaleźc danych to się wycofałeś - liczą się fakty (a jak piszesz do mnie na priv to ci odpowiadam po mojemu bo to do mnie piszesz) EOT
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kieza Zobacz posta
    marito - możesz wpłacic na kubek - nie ma problemu, bo możemy zrobic więcej niż 36 - a dalej czekamy na spóźnialskich (ovi_pl i witos wpłacili - czekam aż po wekendzie kasa na koncie zaświeci to wpisze na liste - jeszcze został bonczar, danielo_18 i poohacz79)

moby - jaki ty temat kończysz - tu nie było żadnego tematu - zapisałeś się na kubek i nie potrafiłeś sam znaleźc danych to się wycofałeś - liczą się fakty (a jak piszesz do mnie na priv to ci odpowiadam po mojemu bo to do mnie piszesz) EOT
    Trudności ze znalezieniem elementarnych danych, to problem półanalfabetów internetowych i osób zakompleksionych.
    A także osób pozbawionych elementarnej kultury osobistej.
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uzależniony

Domyślnie Ostatnia szansa na Swój Własny Forumowy Kubek!:)

Może ustalimy jakiś termin końcowy? np do końca tygodnia na deklarację i przelew i finito. Jednocześnie ci którzy chcieliby zamówić ale się wahają, bo już za późno etc mieliby jasno określoną datę i impuls do zamówienia.

Nie chcę żeby mnie ktoś uznał za aroganta itp, ale IMO jak się ktoś do czegoś zobowiązał to wypadało by się z tego wywiązać... zwłaszcza jeśli od ich deklaracji zależało wprawienie całej machiny w ruch...

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Kieza - jeśli przez weeknd nie znajdą się brakujący chętni - ja i marito (jak widzę) bierzemy kubki + jeden. mam nadzieję ze to w czymś pomoże.

M_o_b_y - trochę szkoda mi czasu i miejsca na taki OT, ale jeśli jesteś ciekaw ilu jest takich "czyniących wiosnę", załóż sobie taką ankietę. EOT
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Bywalec
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Dokładnie, nie będzie chętnych to wraz z XLesio bierzemy te kubki.

Strona 13 z 42 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów