Zobacz wyniki ankiety: Jaki kubek Ci się uśmiecha ??

Głosujących
23. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 418

Wątek: Kubki forumowe by kieza - ZBIERAMY ZAMÓWIENIA!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kieza Zobacz posta
    jeżeli po zamieszczeniu takiej informacji ktoś mi pisze na priv żebym podał dane do przelewu to niech się nie dziwi że go odsyłam żeby sam sobie poszukał - znalazło się kilku takich i każdego odsyłałem - wszyscy oprócz m_o_b_y przepraszali mnie potem za zamieszanie i radzili sobie sami i to jest O.K - TY jeden wzniosłes się na wyżyny swojej zranionej dziecięcej dumy i z racji tego że ci nie podałem danych zrezygnowałes - także nie nazywaj mnie człowiekiem aroganckim z brakiem elementarnej kultury tylko puknij się w łeb i opamiętaj

Nie próbuj prywatnej korespondencji wywlekać dla prób zatuszowania swojej arogancji.
    Temat uważam za zamknięty i spuszczam litościwą kurtynę milczenia na Twój sposób rozmowy z kolegami z forum.
    Kulturę osobistą wynosi się z domu, albo i nie.
    Nie uczą tego na uczelniach.
    Pozdrówka
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    M_o_b_y, bo to właśnie tak działa. Ty zauważasz w innych "arogancję i brak elementarnej kultury", a inni zauważają je w tobie. Tylko że Ty jesteś na niewygodnej pozycji, bo innych jest więcej. I ciągle pojawiają sie nowi.
    Na szczęście jeden Lesio nie czyni wiosny.
    Nawet jeśli jest XL.
    Pozdrówka
    Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 31-10-2008 o 22:11 Powód: Automerged Doublepost
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uprawnienia umieszczania postów