Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: canon 40D czy 1D Mk II

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slonkaap Zobacz posta
    Na ebay com w US jest do kupienia za ok 2K zielonych.Ale ryzyko istnieje a co ciekawszy opis to tylko wysylka do US.Dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi ale mysle ze 40-tka NOWA bedzie lepsza.A tak na marginesie w polowie czerwca pisalem na Forum ze nareszcie kupilem pierwszy ap.cyfrowy wlasnie 40D.Niestety osoba o loginie Iwonka02-83 na ktorej aukcji kupilem ww aparat okazala sie oszustem.Stwierdzila ze to chlopak sprzedawal miesieczny aparat ojca.Po wielu telefonach wykonanych przezemnie z Niemiec/tam pracuje/ oraz przez corke w kraju i po postraszeniu Policja po 3 tygodniach uzyskalem pieniadzektore wplacili vchlopaka rodzice.Dlatego teraz jestem uwazniejszy.Wczoraj skonczyla sie aukcja na ebay w Anglii canon 40D,canon 17-85 z BG-E2N.Wszystko nowe za 700 funtow.Mam corke w Londynie ale strach bylo licytowac chociaz jak nie przekret to oplacaloby sie.Prawda?
    Wiatm
    Jak chcesz mieć pewność poszukaj na eBay Kerso , gość warty polecenia zero problemów u niego.
    Zamówiłem od niego kilka szkieł i 5d dziewczynie , sprawdza jak poprosisz przed wysyłką body na BF i FF.Rachunek + gwarancja od niego.

A co twojego pytanie to poszedł bym na 1D nawet używany szczególnie ze to do przyrody i AF z 1d to inna bajka.

Link do 40D
    Darek
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 02-09-2008 o 22:07
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Uprawnienia umieszczania postów