mam pytanie co do nowego softu w 300d, jakie sa roznice miedzy wasia a undutchables, i czy jest to niewykrywalne ? to znaczy czy w razie jakiejs awarii serwis canona nie powie mi ze oni tego body nie tkna bo bylo grzebane w sofcie, pozdrawiam...
mam pytanie co do nowego softu w 300d, jakie sa roznice miedzy wasia a undutchables, i czy jest to niewykrywalne ? to znaczy czy w razie jakiejs awarii serwis canona nie powie mi ze oni tego body nie tkna bo bylo grzebane w sofcie, pozdrawiam...
wykryalne to jest, na gwarancji napewno zarzucą Ci że grzebane było a poza gwwarancją to niewiem, może po prostu nie będą się czepiaćZamieszczone przez thorin
Nie bylo by lepiej zanim wyslesz do serwisu wgrac oryginalne oprogramowanie?
...
pod warunkiem ze to nie soft sie posypal lub guziki z tylu nie przestaly dzialac jak mi sie dawniej przytrafilo. I zanioslem takiego do serwisu
. "Uuuu a pan tu ma jakis zmodyfikowane oprogramownie". Ja mowie: no pewnie ze mam, lepsze jest i nawet niech mi pan nie mowi ze mi dlatego guziki przestaly dzialac
.
Ostatnio edytowane przez tpop ; 10-06-2005 o 21:53
A jesli chodzi o glowne pytanie to lepiej undutchables![]()
Narazie to najczesciej padaja migawki i lustra chyba... Czyli cos co z czasem sie zuzywa.
Pozatym zawsze mozna sie klucic. Mechaniczne uszkodzenia oprogramowaniem? Serwisant by juz musial niezlym dziwakiem byc zeby Ci to wmawial.
Ja tam bylem bardzo z wasi zadowolony. Undutchables jakos nie bardzo mi podeszlo w/g opisow, wiec nie instalowalem. Z podstatowych trybow nie korzystalem, a kombinowanie AI Servo na 2 przyciski jakos mi srednio podchodzilo.
...
mhmm dzieki, domyslnie w moim zapytaniu chodzilo wlasnie o to KuchatK-u ze wysylajac do serwisu z oryginalnym orpogramowaniem beda sie czepiac, czy da sie wykryc ze bylo inne oprogramowanie, moglbym prosic o jakies konkretne roznice miedzy wasi a undutchubles ? bo narazie mam tylko jeden glos na ten i jeden na tamten soft : )
Ostatnio edytowane przez thorin ; 10-06-2005 o 22:26
tak na prawde to oba softy roznia sie detalami. Glowne najbardziej przydatne funkcje sa w obu.
no pewno i jest ale leniom zamiast przeszukiwac forum latwiej wpisac topic i od razu ma sie odpowiedz : )