zaczynasz kroczyć po bardzo delikatnym gruncie.Zamieszczone przez thorin
zaczynasz kroczyć po bardzo delikatnym gruncie.Zamieszczone przez thorin
Nie da sie wykryc ze bylo. Nie wydaje mi sie zeby szukali tez tego, skoro wiekszosc uszkodzen jest mechaniczna.
Szukales jakie sa roznice? Przeciez bylo o tym na forum...
Zmiana to dorzucenie mozliwosci zrobienia zdjecia w ai servo poprzed podpiecie do tego lewej strzalki (trzymasz, sledzi obiekt, przyciskasz, robi zdjecie, przyciskasz jeszcze raz i od nowa...). Ma to pare wad i to raczej kombinatoryka stosowana. Do tego udostepnili mozliwosc robienia raw'ow i wyswietlanie pelnego info w trybach dla niekumatych.
A reszta to samo co wasia. Poszukaj sobie.
...
Nie wiem co w tym delikatnego? Cackac sie jak z rocznym dzieckiem "nie rusz, nie idz, nie tak... o tak..."? Nie wiesz ze jak sobie na zbyt wiele pozwolisz to Ci na glowe wejda?Zamieszczone przez tpop
...
tpop, spoko spoko, nie pije do naiwnosci , tylko do uprzejmosci forumowiczow, choc pewno coraz bardziej sie motam : ) KuchateK, czy ja czegos nie rozumiem, przeciez raw-y standardowo mozna chyba robic w 300d ?
Standardowo to je mozna robic w P, Tv, Av i M. Na ikonkowych trybach nie mozna.
...
mhmmwiec jak dziecko we mgle zapytam moze jeszcze ostatni raz, to nie jest glupie pytanie jeszcze nie mam 300d , co to te ikonkowe tryby ? tryby takie jak sport portret itd ?
chodzi mi o to ze piszac ze "zapytalem bo mi sie nie chcialo szukac" sciagnie zaraz na siebie jakas lawine dyskusji/krytyki. Juz bylo tak pare razy.Zamieszczone przez KuchateK
zgadza sie.Zamieszczone przez thorin
ok, czyli rozumiem ze w wasia nie mozna robic rawow w tych trybach ikonkowych ? : ) wielkie dzieki dla wszystkich ktorym chcialo sie tu wejsc
posiadam Canona 300d i postanowilem wgrac do niego soft od 10d
ale jest z tym pewien problem. soft od 10d jest wyswietlany w aparacie
jako 1.1.1. moj aparat jak go kupilem juz mial wersje oryginala (ze strony canona) softu 1.1.1. i teraz jak probuje wgrac soft od 10d to zupelnie nic sie nie dzieje... czy ktos mial taki problem ? moze downgrade do 1.0.1 i dopiero 10d ? jesli tak, to jak ? prosze o jakas pomoc, poniewaz opcje 10d bardzo by sie przydaly przy mojej 3-setce