Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Dla naprawdę początkujących.

Widok wątkowy

Bywalec Awatar Dorn
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Byniek
    Panowie, bez przesady, jeżeli nie zmusimy użytkowników tego forum do odrobiny zacięcia w temacie doprowadzimy do sytuacji kiedy będziemy operowć językiem "korki" czyli, weź aparat podnieść do oka, naciśnij przycisk.... itp, itd... Jeżeli czegoś nie rozumię, to jest encyklopedia, guuugle parę fajnych stronek w macierzystym języku. Nie dajmy się zwariować. jak dla mnie strona poczatkujący jest ok. Mam tylko małe zastrzeżenia do przerostu "onanizmu sprzętowego" nad praktyką
    Zgadzam się, że nie może być tak, że tylko jedna strona (doświadczeni) mają się poświęcać i pisać, bo "nowemu" nie chce się poszukać i ładuje od razu, bez zastanowienia jakieś tam pytanie. I też zgadzam się, że dział dla początkujących jest ok, ale ...
    na początku (1 post) był chyba o przyklejeniu podstaw, a nie ocena tego działu.
    Wydaje mi się, że to było pytanie "nie wprost" czy ktoś napisze coś konkretnego (ale językiem bardzo prostym) a Moderatorzy ten post przykleją.

Ja jestem za.

A dział jest OK. Jak i całe forum.

PS.
    IMHO "onanizm sprzętowy" był, jest i będzie. Bo każdy lubi to co ma (fizycznie, albo w marzeniach). Chyba.
    Ale zauważyłem na formum taką tendencję:
    PYTANIE: Co sądzicie o SŁONIU?
    ODPOWIEDZ_1: No tia, słoń. Ma piękną, wysokiej jakości trąbę.
    ODPOWIEDZ_2: "...trąbę". W filharmonii to gość miał suuper trąbę. ....

I dalej już leci o trąbkach, puzonach itp instrumentach.
    O SŁONIU zapomniano.
    POCZĄTKUJĄCY się w większości zniechęci.
    Ostatnio edytowane przez Dorn ; 10-06-2005 o 21:22
    40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
    ---------------------
    Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
    Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Uprawnienia umieszczania postów