Właśnie inny kolega z forum pisał o dmuchaniu odkurzaczem....i znów zarobili na "Żytniej"Zamieszczone przez Pszczola
![]()
Właśnie inny kolega z forum pisał o dmuchaniu odkurzaczem....i znów zarobili na "Żytniej"Zamieszczone przez Pszczola
![]()
Pozdrowienia
Piotr
Canon Team
Pszczola, Marko-wroclaw - dzięks za info.
skromny dorobek...www.pbase.com/alv32
Nie, nie... kolega z forum nie dmuchal chyba odkurzaczem, ale zasysal do odkurzacza paprochy. Razem bodajze z migawka.Zamieszczone przez Golibroda
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Co do szczelności 350D to wczoraj sie troszeczke zdziwilem jak pod szybka oslaniajaca lcd chodzila mi wczoraj caly dzien muszka (taka malutka na 2 mm)ale dzis juz jej niema moze poszla gdzies indziej
![]()
Pkt 8 regulaminu forum
Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8L; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...
heheh, może to była japońska muszka, która przeżyła transport z japonii zamknięta w 350D i jeśli wydostanie się na zewnątrz to będzie pierwszy przypadek muszej grypymusisz uważać!
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Zamieszczone przez speed555
Mnie też łaził jakis robaczek mały po lustrze. I wcale nie wpadł podczas wymiany optyki bo tą wymieniam od wielkiego dzwonu, a wtedy to juz na pewno nie wymieniałem
Te dwa zdarzenia chyba coś mogą powiedzieć o szczelności półki amatorskiej.( a w zasadzie jej braku)
Z ta szczelnością to chyba jaja sobie robicie.....Zamieszczone przez Alv
Pozdr
Ostatnio edytowane przez Lutek ; 02-11-2005 o 10:49
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Lutek to ci opisze takie zdarzenie
Koniec lat 90-tych. Mistrzostwa świata w rajdach samochodowych. Jeden z najbardziej morderczych rajdów w Grecji - Rajd Akropolu. Szutry + wysoka temperatura. Wielu fotografów z agencji uzywa dla ochrony aparatów w obudowach do zdjęć podwodnych. Pod koniec dnia ... wysypują z nich pył.
I powiesz że wtedy woda była gęstrza ?![]()
Obudowa podwodna jest szczelna w warunkach do ktorych zostala zbudowana anie zawsze i wszedzie. Moze pelna hermetycznosc uzyskuje pod wplywem pierwszych kropel wilgoci lub cisnienia zewnetrznego wody? To tlumaczyloby nieszczelnosc w sauchych warunkachZamieszczone przez Driver
.
A ty Vitez też nabijasz sobie licznik powtórkami![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...