Dokładnieniestety
W 40D też takie ziarno? Bo jak tak to dla mnie osobiście maks co można podpiąć to f4, chyba że canon robi to celowo ;-) Jak Cie stać na XXD to i na obiektywy maks f4 tez stać ;-)
Dokładnieniestety
W 40D też takie ziarno? Bo jak tak to dla mnie osobiście maks co można podpiąć to f4, chyba że canon robi to celowo ;-) Jak Cie stać na XXD to i na obiektywy maks f4 tez stać ;-)
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
i nie wspominajac, ze ziarno na matowe pozwala komfortowo ostrzyc manualnymi szklami. nie zeby Canon to zrobil celowo, bo to kompletnie przeczy idei systemu EOS w ogole. ale milo miec taka mozliwosc.
uzywalem Sonnara 3.5/135 w 10D potem w 30D i praktycznie 100% trafien w. niech ktos tego samego sprobuje w trabantach, zwlaszcza tych z dziurka od klucza...
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 22-08-2008 o 02:14
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ano widzisz i się wyjaśniłojasne ziarno jest lepsze niż ciemne ziarno :-) A ja w mojej 20D ...ciemność widzę, widzę ciemność
I apeluję żeby nowy 50D kiedykolwiek tam powstanie wyglądał jak analogowa 50To był/jest sprzęcior
prawdziwy wspomagacz AF, odbiornik pilota pokażta mi takie fjutczery w 40D
![]()
Ostatnio edytowane przez milinet ; 22-08-2008 o 17:58
Canon 20D czy 450D, ktore body lepsze?
Nawiązując do pierwotnego wątku:
20D do pracy,
450D na wakacje.