Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Szeroki kąt - my, a zachód

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sir-torpeda Zobacz posta
    Mungo - jedno pytanie. Ktoś Ci robi zdjęcie takim ultrawide, na którym wyglądasz jak ufoludek. Zdjęcie idzie potem w kraj. Jak się czujesz?
    Ale ... on chyba ma takie w awatarku (-:

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

W awatarku mam ultrawide 18 mm na 350D
    Już o moich próbach z ultrawide napisaliście. I ja to przeczytałem. Tylko prosiłem o te strony waszych znajomych fotorepo, którzy robią zdjęcia takim a nie innym sprzętem.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Coś już napisał
    Miasto
    Gorzów Wielkopolski

Domyślnie

kosiec.blogspot.com - tu masz fotorep. z Wyborczej zielonogórskiej zestaw to 17-40 +5d. Ale nie wiem czy na blogu znajdziesz takie fotografie.
    - Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
    - Używam Nikona.
    - Płoń heretyku!

Domyślnie

piszecie że u nas w gazetach nie ma zdjęć z ultraszerokich szkieł a w dzisiejszej wyborczej na pierwszej stronie co jest?? fota z cmantarza robiona UWA bo nawet jest mocno powyginana na brzegach

Niestety linka niem oge znaleźc na stronach wyborczej

moze potem jakiegoś skana dam
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów