14.
14.
Nie rozumiem pytania ... moze dlatego ze wlasnie wrocilem do domu a pora juz pozna ;-) Poprosze o rozwiniecie pytania
Sam robilem zdjecia a osoby na zdjeciu to dobry kolega z internetu razem ze swoja dziewczyna - spodobaly im sie moje poprzednie zdjecia i stwierdzili ze sie poswieca dla mnie i pozwola potrenowac na sobie moja pasje fotograficzna - im sie podobaja zdjecia, mnie zreszta tez - a wam ?
Zastanawia mnie jedna rzecz, patrząc na jasne pręgi pod oczami węża i cętkowanie na skórze jestem przekonany że to zaskroniec zwyczajny, jednak bardzo mi nie pasuje jego jasnoszary kolor. To był albinos czy może zdjęcie jest sporo prześwietlone?
Canon F1new (AE Finder FN, AE Power Winder FN), Canon F1new (Eye-Level Finder FN), FD 28/2,8, FD 50/1,4, FD 55/1,2 SSC, Tokina AT-X 90/2,5 macro FD, Tokina AT-X macro extender, Tokina AT-X 80-200/2,8 FD, Canon Extender FD 2x-B, Canon 40d, Tamron 17-50/2.8, Metz 58 AF-1, Rolleiflex 2.8F (Xenotar)
Nie wiem jak sprawic aby pojawialo sie wiecej komentarzy pod zdjeciami dlatego sprobuje dodac kolejne do oceny:
19.
20. "Modelka" Kasia:
Jakies sugestie/spostrzezenia ?
21. "Modelka" Kasia v2:
Czyzby az tak zle ze taka cisza nastala pod zdjeciami ? :neutral:
Nie przekolorowuj zdjęć. Na początek pokaż w normalnych kolorach, potem dopiero baw się obróbką.
Nie rób pierwszych 'portretów' w domu bo masz kłopot ze światłem (co to za cień za nią?).
A "modelce" zdejmij okulary, ubierz, uczesz, umaluj i wtedy z "modelki" może zmieni się w modelkę (czyli cudzysłów odpadnie).
I niech się zdecyduje - albo z uśmiechem albo bez, a nie niepewny półuśmiech klasy "o rety, zdjęcie mi robią".