Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Dobry sklep FOTO w Krakowie.

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Ja nie mogę narzekać na Foto-plus(a) ceny na pólkach to jedno a jeśli jesteś ich klientem to druga sprawa, dodatkowo bycie stałym klientem danego sklepu też ma swoje plusy i czasem warto stracić (jeśli już tak się zdarzy) 100pln niż autorytet

Bywalec Awatar Pietro
    Miasto
    Tarnow/Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta
    Ja nie mogę narzekać na Foto-plus(a) ceny na pólkach to jedno a jeśli jesteś ich klientem to druga sprawa, dodatkowo bycie stałym klientem danego sklepu też ma swoje plusy i czasem warto stracić (jeśli już tak się zdarzy) 100pln niż autorytet
    No tak, ale żeby zostać ich klientem musisz zabulić solidnie na początek.
    Zgadzam się, ze pytanie o rabat jest dobra metoda obniżki ceny w sklepie (sam tak robię przy większych zakupach), ale z drugiej strony to wystawianie ceny o wiele większej niż konkurencja to szukanie frajera i mnie się to nie podoba i kropka. No i odstrasza klientów. Ale to czy się to opłaca firmie czy nie na długą metę to już zupełnie nie jest moja sprawa.
    Ostatnio edytowane przez Pietro ; 31-08-2008 o 11:10
    Idzie Panie nowe....

Coś już napisał Awatar Jazzman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubaj Zobacz posta
    co by nie powiedziec o fotopanoramie /drogo/ to napewno nie jest to rewelacyjna obsluga, tzn. jesli ktos tam juz musi kupowac to najlepiej rozmawiac z samym szefem ktory jest przemilym czlowiekiem, pracuje tam jednak taki lysy gosc, wystrzegac sie go nalezy jak ognia, zrobi wszytsko by np. wmowic Ci ze Twoj obiektyw nie ma FF/BF albo ze "tak to juz jest", z szefem jest calkiem inna rozmowa ze tak powiem na poziomie i z usmiechem.

Ten "przemiły" człowiek ze sztucznym uśmiechem od ucha do ucha dwukrotnie próbował ze mnie zrobić idiotę, chyba z całej obsługi wolę jednak tą faktycznie miłą kobietę (nie pamiętam imienia), która była zażenowana zachowaniem wspomnianego szefa i widząc nietakt(delikatnie mówiąc) z jego strony próbowała sytuację naprawić. Sklep ogólnie ok ale jeżeli pan od Fuji nie zmieni podejścia do niektórych spraw to ja dziękuję za tak "miłego człowieka".

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jazzman Zobacz posta
    Ten "przemiły" człowiek ze sztucznym uśmiechem od ucha do ucha dwukrotnie próbował ze mnie zrobić idiotę, chyba z całej obsługi wolę jednak tą faktycznie miłą kobietę (nie pamiętam imienia), która była zażenowana zachowaniem wspomnianego szefa i widząc nietakt(delikatnie mówiąc) z jego strony próbowała sytuację naprawić. Sklep ogólnie ok ale jeżeli pan od Fuji nie zmieni podejścia do niektórych spraw to ja dziękuję za tak "miłego człowieka".
    Pani Agnieszka :smile: mila ,kompetentna i zawsze wychodząca na przeciw klientowi.
    Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar Jazzman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serbio Zobacz posta
    Pani Agnieszka :smile: mila ,kompetentna i zawsze wychodząca na przeciw klientowi.
    Pozdrawiam
    Zgadzam się Panowie z nią współpracujący powinni się od niej uczyć podejścia do klienta. Pani Agnieszkę za to niezmiernie szanuję, no i bardzo fajna osoba

Domyślnie

Tak, Agnieszka zawsze dobrze doradzi - szczerze! to ważne.
    Ceny - dla mnie zawsze najniższe w Krakowie - ale dopiero jak jesteś zdecydowany na zakup a nie jak "przyłazisz pomarudzić". To co ważne, poz miłą obsługą - wiedzą co sprzedją - poprostu się znają na sprzęcie, w przeciwieństwie do wielu innych miejsc gdzie sprzedaż jest najażniejsza.
    mój ranking:
    1. fotopanorama
    2. d-photo = foto-beta (to ten sam sklep na Placu Ofiar Getta)
    3. fotojoker (wybrany sprzedawca na Pawiej - gdzie indziej dramat )

na studenckiej omijam z daleka... a kupowałem kiedyś, przy czym potwierdzam, jak wydałes tak pona 20K plnów i będzesz dalej wydawał dużo, zapamiętają Cię i będzie miło - zapomnij, jeśli wydałeś mniej niż 10K plnów...

wszędzie kupowałem.
    Lubie Canon-a, lubię Nikon-a, fajny jest Lightroom i CaptureOne
    Flickr Facebook

Uzależniony

Domyślnie

No ja moge polecic sklep: www.sklepfotograficzny.pl ze Studenckiej. Bylem i bylo bardzo milo.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    No ja moge polecic sklep: www.sklepfotograficzny.pl ze Studenckiej. Bylem i bylo bardzo milo.
    Mili są ale mają krótką pamięć i koszmarne ceny. Co do pamięci to zbyt szybko zapominają, że się już coś (nie błachego) u nich kupowało 8).

Jeśli chodzi o obsługę w fotopanoramie to ja się naciąłem dużą nieuprzejmością (totalnym olewactwem) i mam negatywną opinię o tym sklepie.
    Generalnie to pooglądać można ale kupuję gdzie indziej.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Iksrat
    Guest

Domyślnie

Moim faworytem, jeśli chodzi o obsługę i ceny, jest też Fotopanorama, ale kupowałem także wielokrotnie sprzęt w sklepiefotograficznym przy Studenckiej (nie wydałem dużo pieniędzy) i, ogólnie, nie narzekam na obsługę i na ich pamięć (składałem także reklamację i było wszystko OK!), ale to prawda, jest u nich jeden facet, który sprawia, że odechciewa się tam przychodzić (mnie nie obsługiwał, ale byłem wielokrotnie świadkiem jak „zlewa” klientów, którzy przychodzą coś kupić, za rozsądna cenę, ale nie są pewni co).
    Kupowałem też wielokrotnie w Foto-becie (pl. Bohaterów Getta) i mam dobre o nich mniemanie – szkoda tylko, że mają fatalne warunki lokalowe – sprawdzenie aparatu czy obiektywu jest raczej nie do wykonania, trzeba wyjść na zewnątrz.

Coś już napisał Awatar danielo_18
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Ja polecam FotoPanoramę . kupowałem tam sigmę 17-70 a teraz canona 40d i 17-40 i 70-200 f4 bardzo miła obsługa oczywiscie sprawy załatwiać tylko z Panią Agnieszką. Polecam w 100%
    Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów