Witam serdecznie,
Poszukuje dobrego sklepu foto w Krakowie. Chodzi mi o dostepnosc obiektywow i ceny.
Witam serdecznie,
Poszukuje dobrego sklepu foto w Krakowie. Chodzi mi o dostepnosc obiektywow i ceny.
Ja zaopatruje sie w fotopanoramie na sławkowskiej.
www.fotopanorama.pl
Rewelacyjna obsługa, jak czegoś niema to sprowadzą i ceny zazwyczaj mozna lekko ponegocjować
No i jeżeli chodzi o testy obiektywu przed zakupem też nie ma problemu, są tablice, statywy, wszystko co potrzeba![]()
Dzieki BlueICE za info. Mam ochote na 135/2.0 L ale widze, ze cena 3349 czyli o 249 zl wiecej niz na Odrzanskiej z Wrocka (gdzie zreszta z wielka przyjemnoscia chodze, bo atmosfera sie zrobila mila i negocjuja ceny). Chyba, ze jest ktos z Krakowa kto ma to zacne szklo na sprzedaz, ewentualnie we Wrocku.
co by nie powiedziec o fotopanoramie /drogo/ to napewno nie jest to rewelacyjna obsluga, tzn. jesli ktos tam juz musi kupowac to najlepiej rozmawiac z samym szefem ktory jest przemilym czlowiekiem, pracuje tam jednak taki lysy gosc, wystrzegac sie go nalezy jak ognia, zrobi wszytsko by np. wmowic Ci ze Twoj obiektyw nie ma FF/BF albo ze "tak to juz jest", z szefem jest calkiem inna rozmowa ze tak powiem na poziomie i z usmiechem.
Sprawdzalem ceny na ceneo.pl i przyznam, ze Krakusy loja na ostro. Wroclaw jednak wymiata.
PL. Bohaterów Getta 2
D-photo o ile pamiętam.
Sal, kupilem w Dublinie na miejscu. W dobrej cenie i pakietem dodatkowym. A teraz z racji urlopu chce kupic szkielko(a) w Ojczyznie.
No to weź zapytaj któregoś TIP-a, wyjdzie Ci na pewno taniej niż w jakimkolwiek sklepie :-)
Sal masz racje, tyle, ze ja lubie obejrzec sobie zabawki przed zakupem. A, ze przechodze na stalki to chce sobie obmacac to i owo.