Pokaż wyniki od 1 do 10 z 276

Wątek: Serwis na Żytniej

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar GoomeX
    Miasto
    Poland - Poznań

Domyślnie Odp: Serwis na Żytniej

Koleżanki/Koledzy, mam pewną wątpliwość. Kupiłem 5D mk I, wiem że te modele miały problemy z odklejającym się (odpadającym) lustrem. Nie wiem, czy poprzedni właściciel wykonał tą serwisową naprawę czy nie. Żytnia milczy... Czy mogę w jakiś sposób dowiedzieć się lub sprawdzić czy zostało to wykonane czy nie, bo jeśli tak, to po co wysyłać aparat do Warszawy. Jeśli jednak nie, uważacie, że lepiej wykonać taką naprawę od razu czy poczekać aż usterka do o sobie znać?!

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Serwis na Żytniej

Cytat Zamieszczone przez GoomeX Zobacz posta
    Koleżanki/Koledzy, mam pewną wątpliwość. Kupiłem 5D mk I, wiem że te modele miały problemy z odklejającym się (odpadającym) lustrem. Nie wiem, czy poprzedni właściciel wykonał tą serwisową naprawę czy nie. Żytnia milczy... Czy mogę w jakiś sposób dowiedzieć się lub sprawdzić czy zostało to wykonane czy nie, bo jeśli tak, to po co wysyłać aparat do Warszawy. Jeśli jednak nie, uważacie, że lepiej wykonać taką naprawę od razu czy poczekać aż usterka do o sobie znać?!
    Możesz sprawdzić czy aparat był w serwisie, ale bez informacji co konkretnie było naprawiane. Równie dobrze może to być tylko odczyt licznika:

Naprawa, serwis aparatów fotograficznych, kamer video: Canon, Sony, Sanyo, Leica, Warszawa - C.S.I. Foto i Video
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uprawnienia umieszczania postów