Strona 26 z 28 PierwszyPierwszy ... 162425262728 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 276

Wątek: Serwis na Żytniej

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Czy ktokolwiek miał podobną sytuację? I mógłby mi przybliżyć problem, który powstał? Szczerze powiedziawszy, jestem laikiem jeśli chodzi o naprawy sprzętu foto - chciałbym wiedzieć, co, dlaczego, i przez kogo tak się stało - chciałbym uniknąć czynności, które mogłyby skrócić żywotność mojego sprzętu do fotografowania.
    To pytanie do serwisu który naprawiał.Nasze ewentualne sugestie to tylko sugestie i domysły....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    To pytanie do serwisu który naprawiał.Nasze ewentualne sugestie to tylko sugestie i domysły....

Zapomnialem napisac! :-) Aparat wrocil z serwisu. Ode mnie, do Euro RTV, od nich na Żytnią, z żytniej do Niemiec. Wymieniony obiektyw oraz migawka. Wszystko ok.

Domyślnie

Witam
    Z racji tego że w necie wyczytałem dużo negatywnych opinii na temat w/w serwisu ja chciałem pochwalić ich za szybką i dobrą robotę.

Obiektyw Canon 17-85 IS USM error 99 na aparacie
    Wymiana taśmy elektronicznej przesłony i czegoś tam jeszcze cena 320zł z przesyłką w dwie strony.
    Wysłane w poniedziałek we wtorek mail od nichz że przyszedł.
    Po południu we wtorek wycena i pytanie czy robić.
    Moja zgoda i za 5dni roboczych obiektyw był u mnie.
    Pomijam cenę może i mogła by być niższa, ale mam sprawne szkło.
    Wysłałem DHL na koszt serwisu więc nie trzeba nic płacić, kurier przyjechał do domu.
    Ani razu nigdzie nie dzwoniłem, wszystko ogarnięte z poziomu strony internetowej.
    Duży plusik dla serwisu!

Pozdrawiam!

Początki nałogu

Domyślnie

Mam pytanie czy zna ktoś dobry i godny zaufania serwis foto najlepiej w Warszawie gdzie będą potrafili zrobić kalibracje kilku szkieł Canona do dwóch body oraz inne czynności np wymiana migawki ?
    Ważne żeby był to serwis który ma przystępne ceny i nie próbuje zedrzeć ostatniego grosza z klienta jak tylko widzi ku temu okazje.

P.S. Proszę tylko nie piszcie że na Żytniej

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez albercikk ; 03-07-2012 o 13:40
    C - lustra, szkła i błysk

Początki nałogu
    Miasto
    022

Domyślnie

nie słyszałem o innym serwisie w wwa kalibrującym puszki i szkła do C niż Żytnia
    na szczęście, zawsze mogę się mylić.....

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jutro idę do nich z 60d który nie działa i się grzeje jak go odpale więc mam nikłe nadzieje na niski wymiar kary. Mój Boże a było tylko 6 tyś kłapnięć i brak gwarancji.
    Miał ktoś tak z 60d? Chyba że mój chiński dostawca jednak wywiąże się z obiecanej gwarancji.
    Ostatnio edytowane przez komer34 ; 10-07-2012 o 23:35
    CANON 60D_Tamron 17-50 f/2.8 VC_ C85 1.8_430ex II

Domyślnie Odp: Serwis na Żytniej

Ja jestem po "czyszczeniu" aparatu. MAtryca + matówka + kaibracja AF do wzorca. Ok. 185 zlotych - matryca czysta, matówka większy syf niz był a AF dalej kiepsko działa (ale to prawdopodobnie wina szkieł - chociaż na 550d kolegi ostrzą jak brzytwa) - chcieli regulować szkła do lustra ale z jakiej racji jak na inncyh aparatach śmigają dobrze. Ehh. 185 w bloto moim zdaniem.

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Cytat Zamieszczone przez komer34 Zobacz posta
    Chyba że mój chiński dostawca jednak wywiąże się z obiecanej gwarancji.
    dużo przyoszczędziłeś? ?
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Coś już napisał Awatar kermiter

moja 580 ex II musialem 3 razy reklamowac bo za kazdym razem po odbiorze po kilku godzinach przestawala dzialac prawidlowo...
    Fotografie są jak cebula - mają warstwy. - Shrek

Moje zdjęcia

Coś już napisał Awatar meg83
    Miasto
    Kraków

naprawa 100-400 /coś odpadło w środku i blokowało zoom/ - wysłane w czwartek, w pt rano potwierdzenie przyjęcia do serwisu, popołudniu wycena naprawy; w pn naprawili i wysłali, we wtorek miałam szkło u siebie; cena 532,32 z kurierem w 2 strony /sama naprawa mechanizmu 492zł/

Strona 26 z 28 PierwszyPierwszy ... 162425262728 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów