Strona 10 z 28 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 276

Wątek: Serwis na Żytniej

Bywalec Awatar Leone
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

No to i ja swoje 3 grosze dodam...

W połowie stycznia wysłałem do serwisu główne elementy mojego zestawu 40D + 24-105 - 10-22 +100-400 (3 pierwszena gwarancji 100-400 już po)

Powód FF na szerokim kącie w 24-105. Wysłałem wszystko za radą pana z serwisu, że dokładnie sprawdzą body z obiektywem referencyjnym a potem dostroją obiektyw. Ok.

Efekt - niewątpliwie coś robili (zastałem wgrany firmaware 1.0.5, - miałem 1.0.3). I to w zasadzie wszystko. Acha jeszcze wpisyw w kartach gw. "kalibracja AF" i 140 zł za obiektyw po gwarancji...

Acha i jeszcze gdy odbierałem to zadałem pytanie (pani z wąsem) czy będzie ok? "No wie Pan my kalibrujemy to na profesjonalnym sprzęcie!"

I co dalej ? Zastanawiam się. Wywalić prawie 3kPLN za szkło i potem mieć problem??? To trochę wk...irytuje ;-). Na szczęście to tylko szeroki kąt i nie jest duży ten FF - można trochę przymknąć - i ok. Więc da się żyć. Ale nie po to buliłem 2x więcej niż np za 17-85 albo 28-135 żeby się użerać!

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

http://www.e-csi.pl/serwis/ankieta

czy to jest cos warte?

Początki nałogu Awatar sbogdan1
    Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    U mnie po tym wlasnie sie cos ruszylo i byli troche milisi... Bo tak to robili ze mnie glupka na calego.
    Czytając te wypowiedzi mogę tylko współczuć za te stracone nerwy.
    Moim zdaniem to powinien być wylany na zbity pysk cały skład na Żytniej wraz z recepcjonistką czy obojętnie kto tam siedzi na wejściu w tym przybytku.
    Ciekaw jestem jak długo będą robić z ludzi wała,choć z drugiej strony tak głębiej pomyśleć to tak naprawdę są nie do ruszenia no bo niby przez kogo ,przez ludzi z głównej siedziby ,wolne żarty dla nich to egzotyczny kraj ,tak więc na Żytniej o tym wiedzą i dymają ludzi na potęgę ,no może nie wszystkich ,bywały też pozytywne wpisy ale to chyba kilka wyjątków .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    http://www.e-csi.pl/serwis/ankieta

czy to jest cos warte?
    Hehe w tej ankiecie brakuje wpisu ,,oddałem sprzęt do naprawy i po jej zakończeniu zostałem wydymany,,
    Ostatnio edytowane przez sbogdan1 ; 11-02-2008 o 01:31 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

wypelnilem toto, watpie zeby cos to dalo ale...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mi kiedyś chyba przez pomyłkę nową matówke przysłali a z tego co wiem to raczej żadnych części nie wysyłają. Ale podaczas montażu w serwisie na Czapskich się okazało że ma delikatną ryskę na szczęście w mało widocznym miejscu także mi nie przeszkadza. Ale sam fakt że odwalają bucówę :rolleyes: pozostaje.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa/Łódz

Domyślnie

w lipcu wysłałem na Żytnią sprzet 40D na gwarancji, padła migawka, wiedzialem ze to sezon, poprosilem ladnie w liscie aby wyrobili sie w ciagu dwoch tygodni ze wzgledu na sprzet potrzebny do pracy, co jest zgodne ze stanem faktycznym. Wyslalem w piatek, rowno dwa tygodnie pozniej, dostalem w piatek aparat. Byc moze jestem wsrod niewielu zadowolonych klientow mi osobiscie podobalo sie podejscie do klienta i sposob jego obslugi hehheeh z tego co czytam to strach ponownie cos wyslac aby nie stracic dobrej opini o serwisie hehehe

YatzeK
    Guest

Domyślnie

Witajcie,

Z tego co czytałem to mam obawy.

Czas przed św. a ja muszę aparat do serwisu oddać.

Czy jest szansa na zastępczy aparat na czas naprawy?
    Proszę o odp.

Pozdrawiam,
    Jacek

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie tylko u nas serwis nawala :
    http://www.youtube.com/watch?v=4vHjMzr8SfQ
    Zobaczcie na opis filmu (to po prawej)

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Musze przyznac, ze jestem po wrazeniem obslugi na Zytniej ale to zaraz opowiem...
    Dlugo zastanawialem sie czy oddac tam szklo do kalibracji (bf), bo teraz juz bez body nie przyjmuja. Czytajac opinie o tym serwisie balem sie, ze spiernicza mi i szklo i body wiec wybralem sie do konkurencji. Oczywsice oddalem tam sam obiektyw, bo maja firmowe body. Nastepnego dnia stwierdzili uszkodzenie elementow USM i wymiane calego silnika (koszt ok, 500zl). Kapilica. Odebralem szkielko, sprawdzilem przebieg aparatu - wszystko bezplatnie, fajnie. No ale coz - pozostala Zytnia. Ide. Na miejscu zabieraja mi body i obiektyw, prosze o szybka kalibracje i umawiamy sie na na stepny dzien. Podczas przyjacia sprzetu rozmowa konkretna, fachowa. Nastepnego dnia sprawdzam stan i... gotowe. Dzwonie do serwisu z pytaniem czy nie bylo problemow z kalibracja bo konkurencja stwierdzila problem z USM a oni, ze wszystko jest ok z AF i usterka naprawiona. Przyjechalem, oblukalem, odebralem z zadowoleniem. Body czyste, szklo tez, ostrzy w punkt.
    Dla mnie obsluga MEGA REWELACYJNA i szybka.
    Jesli taka zostanie Zytnia to wszystkim polecam. Tyle.
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    Czytajac opinie o tym serwisie balem sie, ze spiernicza mi i szklo i body wiec wybralem sie do konkurencji.
    zabrakło informacji jaka to była konkurencja..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Strona 10 z 28 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów