Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: jak się pozbyć "mgły" na zdjęciach z aparatu canon a 560??

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FlatEric Zobacz posta
    Ale przemawia za Twoją wypowiedzią wiedza teoretyczna, czy długa praktyka fotografowania powershotem A550/560?
    Grzesiu
    Grzesiu? A poczytałeś Ty cokolwiek w "Szkole Fotografowania CB" albo "Tips & Tricks" zanim się zapisałeś? Myślę, że nie - bo nie zadałbyś tego pytania akurat Januszowi
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 25-08-2008 o 15:28

Uzależniony Awatar FlatEric

Domyślnie

Grzesiu? A poczytałeś Ty cokolwiek w "Szkole Fotografowania CB" albo "Tips & Tricks" zanim się zapisałeś? Myślę, że nie - bo nie zadałbyś tego pytania akurat Januszowi

Dziękuję, fotografuję cokolwiek świadomie od ponad 20 lat - czytanie też gdzieś od Płażewskiego, Kreysera czy Mroczka zaczynałem... To może lepiej skończmy z chybionymi pytaniami tudzież uszczypliwościami i skupmy się na meritum. :wink:

Pzdr

Grzesiu
    SX160 IS, a przedtem wadliwy A530 wymieniony w ramach gwarancji na wadliwy A550.
    Analogowy DeviantArt
    Wypociny formalne
    Wypociny techniczne

mzeta
    Guest

Wink przepraszam że tak nudzę i zadaję tak wiele pytań, ale chcę się nauczyć fotografować:

[QUOTE=FlatEric;516880]
    To może lepiej skończmy z chybionymi pytaniami tudzież uszczypliwościami i skupmy się na meritum. :wink:

uważam , ze takie wasze przekomarzanie nic tu nie wskóra bo znowu sie zastanawiam czy z tym moim powershot-em wszystko w pożądeczku, bo jak robie zdjęcie wieczorkiem, kiedy slońce zachodzi i robi się ciemniej to zdjęcia wychodzą ciemne i szare, malo z nich można wyczytać chociaż fotkę robię na trybie nocnym i z lampą??? tryb auto też nie pomaga... co robić???

chcę robić jak najlepsze zdjęcia i nauczyć się czegoś od najlepszych, więc dlatego proszę o pomoc... mam nadzieję że nie sprawiam problemów

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów