Grzesiu? A poczytałeś Ty cokolwiek w "Szkole Fotografowania CB" albo "Tips & Tricks" zanim się zapisałeś? Myślę, że nie - bo nie zadałbyś tego pytania akurat Januszowi![]()
Dziękuję, fotografuję cokolwiek świadomie od ponad 20 lat - czytanie też gdzieś od Płażewskiego, Kreysera czy Mroczka zaczynałem... To może lepiej skończmy z chybionymi pytaniami tudzież uszczypliwościami i skupmy się na meritum. :wink:
Pzdr
Grzesiu
SX160 IS, a przedtem wadliwy A530 wymieniony w ramach gwarancji na wadliwy A550.
Analogowy DeviantArt
Wypociny formalne
Wypociny techniczne
[QUOTE=FlatEric;516880]![]()
To może lepiej skończmy z chybionymi pytaniami tudzież uszczypliwościami i skupmy się na meritum. :wink:
uważam , ze takie wasze przekomarzanie nic tu nie wskórabo znowu sie zastanawiam czy z tym moim powershot-em wszystko w pożądeczku, bo jak robie zdjęcie wieczorkiem, kiedy slońce zachodzi i robi się ciemniej to zdjęcia wychodzą ciemne i szare, malo z nich można wyczytać chociaż fotkę robię na trybie nocnym i z lampą??? tryb auto też nie pomaga... co robić???
chcę robić jak najlepsze zdjęcia i nauczyć się czegoś od najlepszych, więc dlatego proszę o pomoc... mam nadzieję że nie sprawiam problemów![]()