Pokaż wyniki od 1 do 10 z 238

Wątek: Strój na ślub?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

nie przesadzaj wystarcza ciemniejsze spodnie , koszula , sweterek i mozna wygladac jak czlowiek , za to czuc sie swobodnie ;]
    no comment...

Domyślnie

mnie nie obchodzi jak kto sie ubiera ale... jak ogladam zdjecia ze slubu i widze na co trzecim goscia z kamera w wytartych dzinsach, w koszuli z krotkim rekawem, rozpietej prawie do polowy, to na miejscu mlodych nie bylbym taki wyrozumialy...
    canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yggdrassill Zobacz posta
    na miejscu mlodych nie bylbym taki wyrozumialy...
    bez przesady, to jedna osoba, w dodatku nie związana z nimi, przychodzi do pracy, wymaganie garniaka to żenada. w życiu bym sie tak nie ubrał robiąc foty na weselu nawet jakby to miało decydowac o zleceniu
    Ostatnio edytowane przez LISU ; 26-08-2009 o 03:16
    "Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.." i zrobić zdjęcie
    Fotoblog (:

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LISU Zobacz posta
    w dodatku nie związana z nimi, przychodzi do pracy
    Zwiazana... umowa. Przychodzi do pracy jak napisales. Nie widziales innych stanowisk pracy gdzie garniak jest wymagany? Zacznij sie obracac wsrod ludzi
    w życiu bym sie tak nie ubrał robiąc foty na weselu nawet jakby to miało decydowac o zleceniu
    Przeciez nie musisz i to jest w tym najlepsze - jest wybor ;-)
    U mnie to nie decyduje o zleceniu ale wypada sie odpowiednio ubrac choc to co mam na sobie zalezy od tego na jaka PM trafie.

Domyślnie

bez przesady, to jedna osoba, w dodatku nie związana z nimi, przychodzi do pracy, wymaganie garniaka to żenada. w życiu bym sie tak nie ubrał robiąc foty na weselu nawet jakby to miało decydowac o zleceniu
    właśnie dlatego, że to jedna osoba ubrana nieadekwatnie do okoliczności, więc od razu zwraca na siebie uwagę i wprowadza dysonans... nikt nie mówi o noszeniu fraków, garniturów od armaniego itp. ale odrobinę szacunku dla młodych i ich gości...
    pomijam już fakt, że w czasie składania życzeń ustawił się dokładnie pomiędzy panna młodą a młodym i na każdym zdjęciu ze składania życzeń będzie taki oto obrazek:
    pan młody, kamerzysta, panna młoda...
    canon

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

bez przesady, to jedna osoba, w dodatku nie związana z nimi, przychodzi do pracy, wymaganie garniaka to żenada.
    Żenada to nie umieć ubrać się adekwatnie do sytuacji. Obejrzyj na kameruni.com innych zażenowanych wymogiem noszenia garniaka.

Bywalec Awatar checiu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

dokładnie, wg mnie na ślubie to spodnie od garniaka, pantofle/czarne cichobuty, koszula to absolutne minimum. Wszyscy na ślubach są w garniturach i łatwiej się wmieszać w tłum i zrobić lepsze zdjęcia, nie mówiąc już o samej przysiędze, gdy staje się koło młodych - ja nikomu tego nie narzucam, ale sam zawsze chodzę w garniaku na ślub, zainwestowałem w dobre buty i nareszcie nie bolą mnie nogi (jak co we wcześniejszych pantoflach) i nie słychać mnie w ogóle jak chodzę po kościele.
    Nie chodzi tu o styl czy przepych - po prostu o styl bycia i uszanowania Młodych, Rodziców i miejsca ślubu. Do kościoła w niedzielę w krótkich spodniach, ani w tym co na codzień nie chodzę.

Coś już napisał Awatar spino
    Miasto
    Ostrów Mazowiecka

Domyślnie

u mnie prawie standardowo ? - czarna koszula z długim rękawem (w wyjątkowe upały jasna koszula z krótkim), czarny krawat, jasne spodnie od garnituru i czarne wygodne pantofle (11 letnie -rozchodzone, ciche, zadbane i nie zniszczone ;-) ) + czarna torba foto
    -na plener w innym terminie - strój "nieoficjalny" - na luzie, bardziej na sportowo (nie mylić z dresami :grin: )
    Ostatnio edytowane przez spino ; 26-08-2009 o 13:18
    UWAGA 26.10.2012 SKRADZIONO: Canon 5D -nr ser. 3431303646; Canon Speedlite 580EX II -nr ser. 352198; Canon 50 f/1,4 -nr ser. 77370854, Canon 85 f/1,8 -nr ser. 49800336, CANON 70-200 f/2,8L IS USM -nr ser. 471918, Tamron SP AF 28-75 f/2.8 -nr ser. 536031; TORBA Canon Deluxe Camera Bag 10EG; KAMERA SONY XDR-NX5E -nr ser. 211529

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez checiu Zobacz posta
    Do kościoła w niedzielę w krótkich spodniach, ani w tym co na codzień nie chodzę.
    tzn ze wstydzisz rzeczy w ktorych chodzisz ? czy sa one brudne ? ;] , nie traktuj tego jako ataku , ale taka przesada jednak jest przesadzona ;] , ale rozumiem ze niektorzy traktuja kosciol jako "cos" wyjatkowego stad takie podejscie do sprawy
    no comment...

Uprawnienia umieszczania postów