Pokaż wyniki od 1 do 10 z 238

Wątek: Strój na ślub?

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    heh, nie, na szczęście nie,
    Tradycyjne żydowskie wesele
    To ja bym wtedy przyszedł na czarno-w oficerkach,bryczesach i marynarce z trupimi główkami na kołnierzu...hehe...

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    To ja bym wtedy przyszedł na czarno-w oficerkach,bryczesach i marynarce z trupimi główkami na kołnierzu...hehe...
    Wpadnij, bedzie jakies 200 osob, chetnie to uchwyce

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Wpadnij, bedzie jakies 200 osob, chetnie to uchwyce
    przecież żydzi to taki biedny pacyfistyczny naród (obecnie pacyfikujący ludność palestyny)...
    wracając do tematu-ja zawsze w jeansach-brzydzę się kantów-jak komuś nie pasi to jego problem-

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    Ależ świetny żarcik, normalnie aż brzuch mnie boli od śmiechu. Specjalnie robisz z siebie idiotę czy to naturalny talent?

Wracając do tematu, ja zawsze na czarno, uważam że im mniej się rzucam w oczy tym lepiej. Nie znoszę garniturów, koszul, krawatów i tego całego badziewia, ale kupiłem sobie całkiem wygodny lniany garnitur, do tego czarna podkoszulka, i czarne, niby sportowe buty.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Garnitur lniany to fajna sprawa ale niestety się deko gniecie. Pod marynarkę czarna koszulka, najlepiej taka, która przynosi szczęście. Swoją z wiadomych względów noszę na lewą stronę. 8)

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów