Cytat Zamieszczone przez wodzu99 Zobacz posta
i wyglądasz jakbys sie urwał z choinki...

a tak na powaznie w czasie ślubu w kosciele na co ci pas ze sprzetem, przeciez nie ma tak dynamicznej sytuacji, ze musisz szybko zmieniac szkła... Drugi aparat to backup, wiec po co go targac, jak masz torbe na sprzet...

Podobnie w czasie wesela, wczesniej planujesz ujęcia co chcesz uchwycic na fotkachi dobierasz szklo...
Oj klapki na oczy ;]

I co mam latac do auta po szkla ? Nawet jesli mam je tylko 3-4 to je sie zmienia w trakcie slubu. Drugi aparat sluzy do pracy a nie jako backup , obu uzywam , zeby wlasnie nie tracic czasu na zmiane szkiel bo tego czasu w wiekszosci ciekawych sytuacji po prostu nie ma.

Ciekawa teoria o planowaniu zdjec na weselu , chociaz nie przepraszam masz racje , jak chce cykac siedzyc gosci jak zasuwaja rosolek to nie potrzebuje takiego sprzetu i moge zaplanowac ;].

Nie wyglada sie jak urwany z choinki , ja przychodze do pracy , klient placac nie malo wymaga ode mnie jak najlepszych zdjec. Zyczenie powodzenia w pracy z 1 aparatem , kilkoma szklami i torba na ramieniu , chociaz z torba sie da ale podziwiaj tych co sobie z nia radza i nie placza sie heh.

Generalnie sprobuj sam to porozmawiamy o tym jak i w co sie ubierac ;]