Co do stroju- raczej jakies "eleganckie" spodnie, napewno nie jeansy czy inne moro. Na gore obowaizkowo koszula, nie zaden tshirt. Bonusy jak krawat czy marynarka mozna sobie podarowac, chyba ze ktos lubi i jest mu w tym wygodnieI tak jak pisal kogut i inni- ciche buty to podstawa..
Natomiast jeszcze jedna sprawa, fotograf musi byc niewidzialny. Mialem okaze i przyjemnosc focic u mojej najblizszej kuzynki. Oprocz mnie byla wynajeta firma foto-wideo.. babka z kamera (zumowala nogami, porazka) i mlody chlopak z aparatem (kompaktem sony). Pomijajac jakosc zdjec i filmu- ubrani byli jak na jakas wiejska potancowke: powycierane sztuksy, wymieta koszulka i jakis taki sweterek a do tego zachowanie.. mam moze z 10 zdjec, na ktorych nie ma ani jego ani jej. Teraz bedzie, ze moglem inaczej stanac, wykadrowac itd.. ale jak laska zumowala nogami, a nie kamera to kamera ciagle byla 20cm od pani mlodej, od talerza, od ksiedza, od gosci itd.. dlatego wlasnie poza strojem, fotogram musi byc niewidzialny![]()