Strona 10 z 24 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 238

Wątek: Strój na ślub?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    To ja bym wtedy przyszedł na czarno-w oficerkach,bryczesach i marynarce z trupimi główkami na kołnierzu...hehe...
    Ależ świetny żarcik, normalnie aż brzuch mnie boli od śmiechu. Specjalnie robisz z siebie idiotę czy to naturalny talent?

Wracając do tematu, ja zawsze na czarno, uważam że im mniej się rzucam w oczy tym lepiej. Nie znoszę garniturów, koszul, krawatów i tego całego badziewia, ale kupiłem sobie całkiem wygodny lniany garnitur, do tego czarna podkoszulka, i czarne, niby sportowe buty.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

tylko co w nowych bardzo jasnych kościołach, które są całe białe? czarny się tam rzuca w oczy ;-)
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Garnitur lniany to fajna sprawa ale niestety się deko gniecie. Pod marynarkę czarna koszulka, najlepiej taka, która przynosi szczęście. Swoją z wiadomych względów noszę na lewą stronę. 8)

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    tylko co w nowych bardzo jasnych kościołach, które są całe białe? czarny się tam rzuca w oczy ;-)
    Nie, jak 3/4 gości płci mniej pięknej też jest w czarnych, bądź bardzo ciemnych garniakach.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Garnitur lniany to fajna sprawa ale niestety się deko gniecie
    Też tak myślałem ale się okazało że ten się specjalnie nie gniecie, len jest dość luźno spleciony i gruby. Fajna koszulka.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 13-08-2009 o 12:02 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Garnitur jest wyjątkowo niepraktyczny podczas robienia zdjęć a do tego marynarka jest mało kompatybilna z plecakiem i torbą fotograficzną więc i tak zostaje w bagażniku. Do tego wystaje spod kurtki i wygląda to jak przez okno. Preferuję bojówki i kurtkę wojskową. Zawsze w kieszeni mam kawałek sznurka i trochę plastra bo podczas robienia zdjęć wszystko może się przydać i powinno być pod ręką. Tak mi zostało z analogowych czasów kiedy to w lewej kieszeni miałem filmy nienaświetlone a w prawej naświetlone. A przed kościołem utylizuję wszystkie klucze i drobne monety aby poruszając się za bardzo nie dzwonić.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Ja mam tak: marynarka sportowa z kapturem, do tego jeansy i brązowe, sportowe buty (takie trochę trampki) to tego jasnoniebieska koszulka z krótkim rękawem (elegancka, nie t-shirt). Od biedy, albo jak mi się nie chce czyścić butów z poprzedniego zestawu to wtedy strój od garnituru, marynarka też ujdzie chociaż wtedy raczej jej unikam.

Marzę o lnianych, czarnych spodniach i identycznej marynarce, ale jak na razie muszę sobie radzić z tym co mam - dla jednego ślubu w tym roku kupować kolejnego stroju nie będę

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Wszystko eleganckie jak widzę - to elegancko
    Podkreśliłem _eleganckie_ żeby odciąć od dżinów, bo typowym gajerem ten komplet nie jest.

Elegancki jest.
    Ostatnio edytowane przez AMMarshall ; 13-08-2009 o 16:35
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Zablokowany

Domyślnie

Mam nadzieję, że wyczułeś ton żartuPozdrawiam.

Zablokowany

Domyślnie

Z życia wzięte - ostatnia sobota. Zajeżdżam na miejsce zlecenia, sympatyczna wieś dolnośląska. Wita mnie ojciec weselny. Mam na sobie strój służbowy wzmiankowany wyżej, a zatem czarne szruksy ( w cieniu było 30 stopni jasna koszula z długim. Ojciec weselny na mój widok: a pan fotograf to się NA PEWNO przebierał będzie....
    Nie przebrałem się, a po godzinie z ojcem weselnym byliśmy w doskonałej komitywie mimo wyczuwalnego braku akceptacji dla braku garniaka i krawata.

Coś już napisał

Domyślnie

Ostatnie wesele:
    cały ubrany na czarno(ciemne kolory)-jak zawsze, tj.spodnie od garniaka,koszula z długim rękawem, pasek,czarne skarpetki i buty skórzane;

Panna Młoda do mnie:
    " a co pan taki cały na czarno?"

Ja do niej :
    " tak jest lepiej,bo księża patrzą jak na swojego.."

Strona 10 z 24 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów