Strona 21 z 24 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 238

Wątek: Strój na ślub?

Domyślnie

Marynarkę zakładam tylko wtedy, kiedy jest zimno.
    Krawat - nigdy.
    Z reguły ubieram się w kolorach ciemno-szarych. Taki "imidż" zupełnie wystarcza wg mnie.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Przy +30, 2 aparatach na szyi, nie wspominając o pasie lub torbie biodrowej marynarka może trochę przeszkadzać. Warto być ubranym schludnie i nie krzykliwie ale czarne dżiny plus czarna koszula z krótkim rękawem jest IMHO strojem wystarczającym. Też kiedyś zakładałem garniak, ale dałem spokój, nie ma po co.
    Przy +30 cały na czarno... no no to dopiero jesteś hardkorem. Jasne spodnie + biała koszula nieco mniej przyciągają uwagę słoneczka .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Też stoję przed dylematem stroju na ślub i w sumie myślałem o ciemnych dżinach, koszuli i lnianej marynarce (jedyny przewiewny materiał marynarkowy).

Kilka postów zbija mnie tu z tropu, bowiem jak to się ma do pasków reporterskich jeśli pracujecie bez marynarek? Trochę się boję o wygląd rodem z filmów o agentach FBI? Pytam, bo pierwszy raz będę pracował jednocześnie na dwóch body i z pasami repo.
    no to albo przejmujesz sie swoim wygladalem , w sensie paskow albo idziesz swobodnie pracowac

caly czas tak chodze , ludziki pewnie czasem sie patrza , komentuja miedzy soba , ale zazwyczaj po chwili lapia o co chodzi , ja dostalem ksywe spadochroniarz od zespolu ;]
    no comment...

Domyślnie

Spoko na moim weselu za fotki odpowiedzialny był Tomek Urbanowicz. Otrzymał pseudonim "komandos" od gości weselnych .
    google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Przy +30 cały na czarno... no no to dopiero jesteś hardkorem. Jasne spodnie + biała koszula nieco mniej przyciągają uwagę słoneczka .
    Za to bardziej uwagę wszystkich w kościele, zwłaszcza, że przy imprezach typu ślub spędzasz zdecydowanie więcej czasu wewnątrz niż na zewnątrz. Wyjątkiem jest tutaj plener, który w zdecydowanej większości przypadków jest w inny dzień od ślubu i można sobie już pozwolić na pełną dowolność ubioru (w granicach dobrego smaku )
    Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    no to albo przejmujesz sie swoim wygladalem , w sensie paskow albo idziesz swobodnie pracowac

caly czas tak chodze , ludziki pewnie czasem sie patrza , komentuja miedzy soba , ale zazwyczaj po chwili lapia o co chodzi , ja dostalem ksywe spadochroniarz od zespolu ;]
    Uspokoiłeś mnie. Czyli najlepiej ciemna koszula (paski są czarne zazwyczaj) i heja. Takiego słowa wsparcia było mi trzeba, teraz agent FBI mi nie straszny.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 23-05-2011 o 10:23
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

no fakt im ciemniejsza koszula tym mniej sie rzuca w oczy

ja nosze jasne

w sumie troche szkoda ze producenci sa w stanie tylko czarne paski robic , jakby dali chociaz szary/braz to niby nie wiele ale roznice by robilo jesli komus zalezy aby nie rzucalo sie az tak w oczy , no ale mamy XXI wiek wiec chyba za duzo wymagam ;p
    no comment...

Domyślnie

Byłem w sobotę na ślubie - jako gość. Zdaję sobie sprawę, że nie strój świadczy o umiejętnościach, ale może dużo powiedzieć o człowieku.
    Parę fotograf - kamerzysta (jedna firma), charakteryzowały rozciągnięte w kolanach czarne jeansy, koszule powyciągane ze spodni i buty które wyglądały ciut lepiej niż stare kapcie
    Uważam, że to lekka przesada, bo naprawdę przyciągali wzrok, i jak się później okazało, nie tylko mój.
    No, ale jeśli im się w takim stroju dobrze pracowało... to teraz tylko czekać na fotki

Ja osobiście jestem za ciemną koszulą, spodniami z materiału i w miarę cichymi i czystymi butami

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Mój znajomy wodzirej spotkał się już z tym, że na umowie było zastrzeżone że obsługa ma być w gangach to samo dotyczyło repo i kameruna.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Mój znajomy wodzirej spotkał się już z tym, że na umowie było zastrzeżone że obsługa ma być w gangach to samo dotyczyło repo i kameruna.
    Klient nasz Pan. Nie mówię tego w ironiczny sposób,
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Klient nasz Pan. Nie mówię tego w ironiczny sposób,
    Wiem - po prostu zastanawiam się czy taka sytuacja nie jest dla wszystkich stron bardziej czytelna.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 21 z 24 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów