Marynarkę zakładam tylko wtedy, kiedy jest zimno.
Krawat - nigdy.
Z reguły ubieram się w kolorach ciemno-szarych. Taki "imidż" zupełnie wystarcza wg mnie.
Marynarkę zakładam tylko wtedy, kiedy jest zimno.
Krawat - nigdy.
Z reguły ubieram się w kolorach ciemno-szarych. Taki "imidż" zupełnie wystarcza wg mnie.
Moje fotografie - http://www.mariuszsarzynski.pl/
Blog z głupotami - http://photohibition.blogspot.com/
no comment...
Spoko na moim weselu za fotki odpowiedzialny był Tomek Urbanowicz. Otrzymał pseudonim "komandos" od gości weselnych.
google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.
Za to bardziej uwagę wszystkich w kościele, zwłaszcza, że przy imprezach typu ślub spędzasz zdecydowanie więcej czasu wewnątrz niż na zewnątrz. Wyjątkiem jest tutaj plener, który w zdecydowanej większości przypadków jest w inny dzień od ślubu i można sobie już pozwolić na pełną dowolność ubioru (w granicach dobrego smaku)
Uspokoiłeś mnie.Czyli najlepiej ciemna koszula (paski są czarne zazwyczaj) i heja. Takiego słowa wsparcia było mi trzeba, teraz agent FBI mi nie straszny.
![]()
Ostatnio edytowane przez Merauder ; 23-05-2011 o 10:23
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
no fakt im ciemniejsza koszula tym mniej sie rzuca w oczy
ja nosze jasne
w sumie troche szkoda ze producenci sa w stanie tylko czarne paski robic , jakby dali chociaz szary/braz to niby nie wiele ale roznice by robilo jesli komus zalezy aby nie rzucalo sie az tak w oczy , no ale mamy XXI wiek wiec chyba za duzo wymagam ;p
no comment...
Byłem w sobotę na ślubie - jako gość. Zdaję sobie sprawę, że nie strój świadczy o umiejętnościach, ale może dużo powiedzieć o człowieku.
Parę fotograf - kamerzysta (jedna firma), charakteryzowały rozciągnięte w kolanach czarne jeansy, koszule powyciągane ze spodni i buty które wyglądały ciut lepiej niż stare kapcie
Uważam, że to lekka przesada, bo naprawdę przyciągali wzrok, i jak się później okazało, nie tylko mój.
No, ale jeśli im się w takim stroju dobrze pracowało...to teraz tylko czekać na fotki
Ja osobiście jestem za ciemną koszulą, spodniami z materiału i w miarę cichymi i czystymi butami![]()
Mój znajomy wodzirej spotkał się już z tym, że na umowie było zastrzeżone że obsługa ma być w gangach to samo dotyczyło repo i kameruna.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner