Strona 20 z 24 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 238

Wątek: Strój na ślub?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wodzu99 Zobacz posta
    odgrzewając nieco temat, szanowni przedmowcy popatrzcie na stroj fotoreporterów pracujących przy festiwalu w Cannes:

http://www.990px.pl/wp-content/uploa..._114285346.jpg
    http://www.990px.pl/wp-content/uploa...0_DV956431.jpg
    Tam zdaje się jest to wymóg uzyskania akredytacji.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

troche roznica slub a festiwal ;]
    no comment...

Bywalec Awatar betinus
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Tam zdaje się jest to wymóg uzyskania akredytacji.
    Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    troche roznica slub a festiwal ;]
    A jakie to ma znaczenie.... szacunek wobec klientów powinien być zawsze... czy to na czerwonym dywanie w Cannes, czy w kościele w Pcimie Dolnej powinno się być ubranym stosownie do okazji...

T-shirt i wytarte jeansy, do tego w pstrokatych kolorach to nie jest odpowiedni strój ani na jedną imprezę ani na drugą.

Według mnie ciemne spodnie i ciemna koszula to absolutne minimum. Ja idąc do kościoła na reportaż to zawsze jestem w ciemnym garniaku i ciemnej koszuli, żeby wtopić się w "otoczenie" gości (nie przypominam sobie żeby na którymkolwiek weselu, gość przyszedł w dżinach i koszulce, a kilku kamerzystów i innych fotografów już tak widziałem).
    sprzętu kupa... a chęci coraz mniej....

Początki nałogu
    Miasto
    Nowy Sacz

Domyślnie

Jeśli chcemy dostać akredytacje na niektóre "imprezy" przy zapisie jest wymagane deklarownie się iż przyjdzie się w garniturze.
    Na koncert rockowy na pewno nie pójdę w garniturze ale na ślub to wypad w porządnych spodniach i marynarce.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Przy +30, 2 aparatach na szyi, nie wspominając o pasie lub torbie biodrowej marynarka może trochę przeszkadzać. Warto być ubranym schludnie i nie krzykliwie ale czarne dżiny plus czarna koszula z krótkim rękawem jest IMHO strojem wystarczającym. Też kiedyś zakładałem garniak, ale dałem spokój, nie ma po co.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ja sobie nie wyobrażam pracy w marynarce- strasznie krępuje ruchy. Zawsze zakładam koszule i spodnie od gajera

Coś już napisał Awatar droog
    Miasto
    kraków

Domyślnie

schludny ubiór wg mnie świadczy o człowieku, miałem okazje od znajomego widzieć kilka filmów ze ślubów i zdarzał się fotograf w t-shirtcie typu ADIDAS i sandały.
    Należy się odnieść do powagi sytuacji, jaką jest ślub, nie mówię tu o pełnym garniturze, ale koszula + subtelne spodnie (nie powycierane jeansy) oraz buty.
    WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez betinus Zobacz posta
    A jakie to ma znaczenie.... szacunek wobec klientów powinien być zawsze... czy to na czerwonym dywanie w Cannes, czy w kościele w Pcimie Dolnej powinno się być ubranym stosownie do okazji...

T-shirt i wytarte jeansy, do tego w pstrokatych kolorach to nie jest odpowiedni strój ani na jedną imprezę ani na drugą.

Według mnie ciemne spodnie i ciemna koszula to absolutne minimum. Ja idąc do kościoła na reportaż to zawsze jestem w ciemnym garniaku i ciemnej koszuli, żeby wtopić się w "otoczenie" gości (nie przypominam sobie żeby na którymkolwiek weselu, gość przyszedł w dżinach i koszulce, a kilku kamerzystów i innych fotografów już tak widziałem).
    a czy ja pisze o braku szacunku ;]

na slubie garniak nie jest wymagany w cann tak
    no comment...

Uzależniony

Domyślnie

tez zakładam tylko spodnie od garnituru i koszulę z krawatem. Kiedyś biegałem w marynarce ale to ani wygodne a jeszcze człowiek się zapoci.

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Też stoję przed dylematem stroju na ślub i w sumie myślałem o ciemnych dżinach, koszuli i lnianej marynarce (jedyny przewiewny materiał marynarkowy).

Kilka postów zbija mnie tu z tropu, bowiem jak to się ma do pasków reporterskich jeśli pracujecie bez marynarek? Trochę się boję o wygląd rodem z filmów o agentach FBI? Pytam, bo pierwszy raz będę pracował jednocześnie na dwóch body i z pasami repo.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 23-05-2011 o 08:13
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Strona 20 z 24 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów