Strona 14 z 24 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 238

Wątek: Strój na ślub?

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Ja nie raz slyszalem od klientow o fotografach w jeans'ach i spoconej koszulce polo i wierzcie mi ze nie byly to superlatywy.
    Predzej zapocisz się w tym garniaku niż w jeansach i koszuli,ale co kto lubi ja bym nie wytrzymał upocony z przyklejoną do siebie koszulą w marynarce.
    I ja nie mówie o jeansach jak na dyskoteke tylko są ładnie skrojone i w ciemnym kolorze eleganckie jeansy które pasują do odpowiedniej koszuli a nawet marynarki,i ja taki strój preferuje bo jest mi wygodnie i czuję sie dobrze
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A no i oczywiście wygodne buty,najczesciej nosze mokasyny ecco bo najlepiej pasuja do tego w czym chodze i sa nieziemsko wygodne
    Ostatnio edytowane przez Bartek_902 ; 19-10-2010 o 13:24 Powód: Automerged Doublepost
    EOS + L i kupa gratów ...

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Ja uważam, że wystarczy smart casual.
    Nie wyobrażam sobie pracować z aparatem na reportażu w garniaku.
    Czasem dla dobrego ujęcia trzeba się poświęcić i zabrudzić np. kolano
    No, ale ja w garniaku śmigam od rana do wieczora więc chociaż na reportażu chcę od niego odpocząć :P
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

to i ja coś od siebie, na lato jasny, lniany garniak (prążki tenis), do tego także lniana koszula,jeśli bardzo ciepło to oczywiście bez marynarki,
    a na jesien, tak dla odmiany ciemny garniak (grubszy len+cos tam) i koszula, ale nigdy krawat
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Nie wiem czemu niektórzy uważają garniak za przymus na ślubie,to para młoda i pan młody ma zabłysnąć a nie my...chociaż wiem że są tacy co lubią,ale tu nie chodzi o to tylko o wygodę pracę,nikt mi nie powie że w garniaku może być wygodnie...
    Poza tym widząc już trochę w swym życiu kamerunów i fotoziutków stwierdzam że w tym w czym ja to robie wygladam 1000 razy lepiej niż ktoś w garniaku za 300 zł i plastikowej koszuli za 30,nie wspomne o agentach w cygańskich lakierkach z czubami jak w butach alladyna ... taki a'la cygański wizerunek,czasem brakuje aby duzego brzucha hah

Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Nie wiem czemu niektórzy uważają garniak za przymus na ślubie,to para młoda i pan młody ma zabłysnąć a nie my...
    nie, to nie przymus, ale ja lubie tą swiadomośc, że moje buty sa drozsze niż cały "elegancki" strój kogoś z gości, a czasem nawet pana młodego
    a tak powaznie, jesli ktos na codzień stara się niezle ubierac, to dlaczego "do pracy" ma iśc jak łajza, tylko po to zeby nie odbiegac od reszty, sami dobrze widzimy jakie buty i "garnitury" nosza ludzie w naszym pieknym kraju
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Każdy chodzi w czym mu wygodniej.
    Chciałbym zadać pytanie kolegom, którzy uważają że KONIECZNIE fotograf powinien być w garniaku:
    Czy na corocznych wręczeniach nagród Emmy reporterzy są w wieczornych kreacjach (panie) i smokingach (panowie)?
    Idziecie do pracy a nie się bawić z gośćmi - no, chyba że jest inaczej
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Każdy chodzi w czym mu wygodniej.
    Chciałbym zadać pytanie kolegom, którzy uważają że KONIECZNIE fotograf powinien być w garniaku:
    Czy na corocznych wręczeniach nagród Emmy reporterzy są w wieczornych kreacjach (panie) i smokingach (panowie)?
    Idziecie do pracy a nie się bawić z gośćmi - no, chyba że jest inaczej
    zgoda, przekonałes mnie,
    jesli bede focił rozdanie oskarów lub emmy to zrezygnuje z garnituru i wtopie się w tłum reporterów:-D
    a co do pracy, to peniadze zarabiam w innej swojej firmie, a działalnośc foto otwrzyłem dla przyjemnosci i tak to traktuje.ale może ja siakiś dziwny jestem...:-D

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

a tak powaznie, jesli ktos na codzień stara się niezle ubierac, to dlaczego "do pracy" ma iśc jak łajza, tylko po to zeby nie odbiegac od reszty, sami dobrze widzimy jakie buty i "garnitury" nosza ludzie w naszym pieknym kraju
    Ale to nie znaczy że jedynym godnym i eleganckim strojem jest garniak bo jeśli tak znasz się na ubiorze i ubraniach to powinienes wiedziec ze są posrednie formy miedzy garniakiem a powiedzmy sportem czy codziennoscia ktore wygladaja bardzo dobrze a czasem lepiej niz ktoś w kiepskim garniaku,poza tym sa ludzie ktorzy nie wygladaja dobrze w garniturach

Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    tak znasz się na ubiorze i ubraniach
    tylko na tyle, ile może znać się hetero:-D

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

tylko na tyle, ile może znać się hetero
    Hehe no fakt

Strona 14 z 24 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów