Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: [Nysa i okolice] szukam miejsca na plener, ew. Opole :)

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar s..

Domyślnie [Nysa i okolice] szukam miejsca na plener, ew. Opole :)

Witajcie, jak w temacie.
    Z racji, ze wybieram sie na "goscinne występy" szukam miejsca na plener w Nysie lub okolicach w najgorszym wypadku w Opolu.
    Osobiscie focilem juz nad jeziorkiem Nyskim, efekty swietne, tym razem szukam jednak jakichś opuszczonych zabudowań.
    Na opuszczone.pl, znalazlem kilka ciekawych miejscówek w opolskim, moze, ktoś z Was wie jak tam dotrzeć - chodzi mi np. o ruiny browaru, jakis namiar na kotlownie opole, opuszczona gorzelnie, albo cegielnie.
    Za wszelkie informacje, jak dotrzec w w/w miejsca bede bardzo wdzieczny,
    chyba, ze ktos z Was zna jeszcze cos ciekawego. Z gory dziekuje za pomoc
    2 puszki, pare sloikow i obgryzione jablko do pracy
    moje wypociny, moje studio - "trzy sześć studio", fotograf na ślub - wrocław

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nysa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez s.. Zobacz posta
    Witajcie, jak w temacie.
    Z racji, ze wybieram sie na "goscinne występy" szukam miejsca na plener w Nysie lub okolicach w najgorszym wypadku w Opolu.
    Osobiscie focilem juz nad jeziorkiem Nyskim, efekty swietne, tym razem szukam jednak jakichś opuszczonych zabudowań.
    Na opuszczone.pl, znalazlem kilka ciekawych miejscówek w opolskim, moze, ktoś z Was wie jak tam dotrzeć - chodzi mi np. o ruiny browaru, jakis namiar na kotlownie opole, opuszczona gorzelnie, albo cegielnie.
    Za wszelkie informacje, jak dotrzec w w/w miejsca bede bardzo wdzieczny,
    chyba, ze ktos z Was zna jeszcze cos ciekawego. Z gory dziekuje za pomoc
    Nie wiem jaki plener Cię interesuje, ślubny może?
    Co do opuszczonych zabudowań to można by zapytać się o w dużej części opuszczonych Zakładach Urządzeń Przemysłowych ZUP, wiem że zarządza tym syndyk ale chyba można się dogadać. Ciekawe klimaty można spotkać na nyskich fortach, niektóre niedawno zostały odrestaurowane. Poza tym 12 km od Nysy masz miasteczko Otmuchów a tam zamek i też jezioro. Poza tym zamek i stadnina koni z parkiem w Mosznej, skansen w Bierkowicach pod Opolem, tyle mi przychodzi na myśl tak na gorąco. Jeśli masz konkretne pytania to napisz na priv.

Pozdrawiam
    40d z gripem, 17-55 2,8 IS, 85 1,8 70-200 4,0L IS, 300d z gripem, 18-55, 50 1.8 II, 28-135 IS USM, 420 EX

Uprawnienia umieszczania postów