Jeśli termin przypadnie to również bym się zjawil.
Pozdrawiam
Jeśli termin przypadnie to również bym się zjawil.
Pozdrawiam
Ja byłem do tej pory na kilku KKMowych plenerkach to teraz pisał bym się na CB. Tylko wszystko zależy od terminu.
1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)
Panie konduktorze Pazurku, sonde poprosimy, dwa terminy które sie narazie pojawiły to ostatni weekend wrzesnia 27-28 oraz pierwszy weekend paździerza 4-5. Powtórka z zeszłego roku z ta sonda czy jak ?![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
juz pisze prosbe do TG...
To możemy razem jechać.. tylko nie nastawiaj się na plener typowyna KKM to artyści są.. a u nas zlot polega na piciu piwa w piwniczniej izbie, świecenie sobie lampami po oczach
i chwalenie się sprzętem.. i łażenie po mieście celem straszenia ludzi i zwierząt
- niektórzy demolowali też muzeum
szczegóły np. tu
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
zaczynam się bać...![]()
hmm chętnie bym się wybrał nie ma co
tylko że ostatni weekend wrzesnia to raczej odpada bo musze do akademca się wprowadzić
no i szkoda ze nie ma takiego spotkania gdzies w centrum Polski bo z warmii i mazur troszke daleko będzie :P
no ale postaram się być![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Hm, nie wiem, czy w październiku uda mi się wyrwać, pomyślęNa razie nie głosuję.
Jeśli chodzi o Sosnowiec, to zaliczam taką imprezkę: http://euroszanty.sosnowiec.pl/index.php?k=14&lang=pl . Być może przyjadę w te okolice trochę wcześniej, jakieś góry mi chodzą po głowie.