Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Awaria Tamrona 17-50 - problem z gwarancją

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar ecki74
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Jak coś sie dowiesz wiecej np w serwisie to podziel się tymi wiadomościami , gdyż niektórzy z forumowiczów mieli różne spotkania i sytuacje z serwisem
    http://canon-board.info/showthread.p...=foto-technika
    http://canon-board.info/showthread.p...=foto-technika
    CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Coś już napisał

Domyślnie

mam tamrona z polskiej dystrybucji i gwarancja jest na 2 lata. z tego co się kiedyś orientowałem to fotoit sprowadza sam sprzęt i dają własną gwarancję, właśnie roczną.
    jeśli chodzi o sam serwis to wysłałem swojego tamrona 70-200 do serwisu w gdańsku do kalibracji w maju. oprócz czasu oczekiwania (blisko miesiąc) nie mogę narzekać. szkło teraz mi ostrzy w punkt.

Początki nałogu Awatar yogi-bear
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Foto-technika na Tamrona 17-50 daje 12 miesięcy oryginalnej gwarancji. Chyba że zamiast gwarancji ktoś dostaje "gwarancję" (zwykłą kartkę z pieczątką sprzedawcy i numerem seryjnym). Nie wiem gdzie to się później serwisuje. ;-)

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yogi-bear Zobacz posta
    Foto-technika na Tamrona 17-50 daje 12 miesięcy oryginalnej gwarancji. Chyba że zamiast gwarancji ktoś dostaje "gwarancję" (zwykłą kartkę z pieczątką sprzedawcy i numerem seryjnym). Nie wiem gdzie to się później serwisuje. ;-)
    ja mam z foto techniki dwie karty gwarancyjne. 1 europejska i ona jest faktycznie na 12 miesięcy, 2 polska i jest na 24 miesiące.

Uprawnienia umieszczania postów