Witam,
Miesiąc temu zacząłem swoją podróż dookoła Azji, a może nawet dalej. Z Canonem w plecaku. Zainteresowanych zapraszam na stronę www.mywayaround.com.
Pozdrawiam serdecznie,
Szymon
Witam,
Miesiąc temu zacząłem swoją podróż dookoła Azji, a może nawet dalej. Z Canonem w plecaku. Zainteresowanych zapraszam na stronę www.mywayaround.com.
Pozdrawiam serdecznie,
Szymon
super fotki i teksty, czuc klimat tych miejsc, bede sledzil na bierzaco
![]()
kawał dobrej roboty wykonałeś
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
fajne szkoda tylko ze splacajac kredyt polowa pensji prze 30lat ciezko dzis wyrwac sie na takie cos, zdjecia jak zdjecia kazdy z nas moglby takie trzaskac, gratuluje duzego konta![]()
zatem chetnie obejrze Twoja galerie, ta autora watku mnie bardzo zaciekawila - mimo kilku przypadkowych strzalow dosc duzo jest tam bardzo fajnych zdjec - zatem idac tym tropem u Ciebie znajde przynajmniej tak interesujace jak u niego..... czekam..... (i nie pisz ze Twoja okolica to nie Azja, wcale nie trzeba jechac w egzotyke zeby robic fajne zdjecia):-P
EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
www.djmal.pl
Po Tajlandii czas na Chiny. :-)
Pozdrawiam,
Szymon
Jeszcze bardziej mi sie podoba niz z Tajlandii, nie wiedzialem ze w Chinach wybudowali swoja wieze Eiffla itp.
![]()
Bardzo fotoblog. Podobają mi się szczególnie zdjęcia kapitana z Tajlandii. Mogę spytać o użyty sposób obróbki w PS tego zdjęcia? Ciekawi mnie również kolorystyka tej foty.
Ostatnio edytowane przez Nol ; 02-09-2008 o 18:37
Pozdrawiam