Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: na co wymienić C 100-300 USM

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    Nie powalają ostrością? Tam nigdzie nie ma ostrości klasy L! Aż tak kiepskiej jakości się nie spodziewałem, z konwerterem dochodzi jeszcze mydło. Albo taki egzemplarz, albo jak pisał Vitez coś z tym obiektywem naprawdę jest nie tak.
    Wiesz... porób dowolnym szkłem bez wyostrzania (nawet 135 2L czy 35 1.4 L) a też się okaże że coś ze szkłem jest nie tak a może jednak coś jest nie tak z podejściem do "testów" ?

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    a może jednak coś jest nie tak z podejściem do "testów" ?
    Masz rację, mniej testów a więcej czasu w plenerze . Test testowi nierówny i zostawmy to profesjonalistom.
    Ludziska różne rzeczy wypisywali na temat 17-40 a ja jestem z tego szkła bardzo zadowolony choć świadomy wszystkich jego wad .
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Coś już napisał

Domyślnie

Myślę, ze warto przegladnąć sobie wiele testów np: na stronce http://www.pbase.com/cameras/canon znajdziecie wiekszosc obiektywów (na dole strony) Canonowskich i sample z nich. Moze znacie te stronke....ale jesli nie polecam gorąco.

Coś już napisał Awatar pkalamajski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pbase, wiadomo, dobry w tym celu jest. Ja bym jeszcze dołożył http://pl.pixel-peeper.com
    PK

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów