Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 59

Wątek: Problem z PowerShot S1 IS

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Intense
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Witam klubowiczów... ja również na wiosnę wymieniałem po takiej samej awarii S1 na S5. czekałem około 2m-cy, ale warto było Nie było najmniejszych problemów z wymianą.

Domyślnie

Witam.
    Ja czekam już od połowy lipca na wymianę. Już zaczęłam się denerwować , że tak długo ale jak widzę to może potrwać jeszcze długo, długo...

Domyślnie

A jednak to byłoby zbyt piękne, dzwoniłam do n ich i usłyszałam, że aparatu nowego nie dostanę bo wznowili produkcje matryc. To jest według mnie nie w porządku bo obiecano mi wymianę. Jakieś pomysły co teraz zrobić?

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anija Zobacz posta
    To jest według mnie nie w porządku bo obiecano mi wymianę. Jakieś pomysły co teraz zrobić?
    Oczywiście, że nie w porządku, ale kogo z nich teraz to obchodzi? wymiana S1 na S5 jest dla nich bardzo niekorzystna, więc musieli cos wymyslić, by tak nie tracić. Ciesz sie jesli wogole dostaniesz nową matryce w S1, wazne tylko, żeby byla bez wad fabrycznych oczywiście można wywalczyc swoją rację drogą sądowa, jesli faktycznie obiecywali w/w wymianę i masz na to potwierdzenie, ale to kosztuje sporo nerwów. Pzdr:wink:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

bosskg
    Guest

Domyślnie

Właśnie dzisiaj, po wysłaniu S1 1 lipca do serwisu przyszedł kurierem nowiuteńki S5. Warto było tyle czekać. Więc może w dalszym ciągu będą wymieniać na nowe a nie naprawiać. Po przeczytaniu wcześniejszych postów straciłem nadzieję na nowego S5, a tu taka niespodzianka.

El1
    Guest

Domyślnie

Niestety z wymiany nici- była obiecana, ale po miesiącu jak zadzwoniłem to dowiedziałem się to co napisała Koleżanka- wznowili produkcje matryc i aparaty będą naprawiane....

Wczoraj odebrałem swoja S1, wiec pozostaje tylko pogratulowac tym, którzy mieli farta i "załapali się " na S5...

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez El1 Zobacz posta
    Wczoraj odebrałem swoja S1, wiec pozostaje tylko pogratulowac tym, którzy mieli farta i "załapali się " na S5...
    Ważne, żeby matryca była dobra, reszta to pół biedy. S5 stanieje, jak wszystkie modele zresztą i niejeden taki sobie kupisz
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Domyślnie

El1, kiedy wysłałeś S1 do serwisu?

mech423
    Guest

Domyślnie Problem z S1 IS

Dzisiaj mój aparat Canon S1 IS, zaczął się dziwnie zachowywać, raz jest w porządku(czyt. wszytko w normalnie), a czasami [IMG][/IMG] tak się robi gdy chcę zrobić zdjęcie i takie zdjęcie wychodzi, te paski skaczą, ale jak chce na nim wejść w menu lub obejrzeć zdjęcia, wszystko jest ok, co to może być? Pozdrawiam:razz:
    Ostatnio edytowane przez mech423 ; 19-10-2008 o 20:00

Domyślnie

nie jestem znawczynią ale mi to wygląda na uszkodzenie matrycy, jeśli tak to wyślij aparat na żytnią wymieniają za free matryce

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów