Witam klubowiczów...ja również na wiosnę wymieniałem po takiej samej awarii S1 na S5. czekałem około 2m-cy, ale warto było
Nie było najmniejszych problemów z wymianą.
Witam klubowiczów...ja również na wiosnę wymieniałem po takiej samej awarii S1 na S5. czekałem około 2m-cy, ale warto było
Nie było najmniejszych problemów z wymianą.
Witam.
Ja czekam już od połowy lipca na wymianę. Już zaczęłam się denerwować , że tak długo ale jak widzę to może potrwać jeszcze długo, długo...
A jednak to byłoby zbyt piękne, dzwoniłam do n ich i usłyszałam, że aparatu nowego nie dostanę bo wznowili produkcje matryc. To jest według mnie nie w porządku bo obiecano mi wymianę. Jakieś pomysły co teraz zrobić?
Oczywiście, że nie w porządku, ale kogo z nich teraz to obchodzi? wymiana S1 na S5 jest dla nich bardzo niekorzystna, więc musieli cos wymyslić, by tak nie tracić. Ciesz sie jesli wogole dostaniesz nową matryce w S1, wazne tylko, żeby byla bez wad fabrycznychoczywiście można wywalczyc swoją rację drogą sądowa, jesli faktycznie obiecywali w/w wymianę i masz na to potwierdzenie, ale to kosztuje sporo nerwów. Pzdr:wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Właśnie dzisiaj, po wysłaniu S1 1 lipca do serwisu przyszedł kurierem nowiuteńki S5. Warto było tyle czekać. Więc może w dalszym ciągu będą wymieniać na nowe a nie naprawiać. Po przeczytaniu wcześniejszych postów straciłem nadzieję na nowego S5, a tu taka niespodzianka.
Niestety z wymiany nici- była obiecana, ale po miesiącu jak zadzwoniłem to dowiedziałem się to co napisała Koleżanka- wznowili produkcje matryc i aparaty będą naprawiane....
Wczoraj odebrałem swoja S1, wiec pozostaje tylko pogratulowac tym, którzy mieli farta i "załapali się " na S5...
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
El1, kiedy wysłałeś S1 do serwisu?
Dzisiaj mój aparat Canon S1 IS, zaczął się dziwnie zachowywać, raz jest w porządku(czyt. wszytko w normalnie), a czasami [IMG][/IMG] tak się robi gdy chcę zrobić zdjęcie i takie zdjęcie wychodzi, te paski skaczą, ale jak chce na nim wejść w menu lub obejrzeć zdjęcia, wszystko jest ok, co to może być? Pozdrawiam:razz:
Ostatnio edytowane przez mech423 ; 19-10-2008 o 20:00
nie jestem znawczynią ale mi to wygląda na uszkodzenie matrycy, jeśli tak to wyślij aparat na żytnią wymieniają za free matryce