Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 77 z 77

Wątek: [piotrusb] Kalina k/Częstochowy

Miasto
    Poznan

Domyślnie

Myślę, że pokazane prace są dużo bardziej niż spoko
    Zastanawia mnie tylko czemu tyle osób z taką wielka pasja wytyka tak "drobne" błędy zakładając oczywiście że opiniujemy "zdjęcia typowo ślubne" a nie pretendentów do nagrody World Press Photo ? Patrząc z perspektywy "nałogowego oglądacza" witryn "zawodowców" oferujących podobne usługi muszę stwierdzić że co najmniej 50% z nich powinno sie od piotrausb uczyć ;p

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Dziękuję zarówno za krytykę, jak i uznanie

W niedzielę miałem kolejny ślub, tym razem robiłem więcej 50 1.8, choć 12-24 też nie leżało bezczynnie w torbie

Moderatora prosiłbym o zmianę tematu na "[piotrusb] Pierwsze ślubne zdjęcia" jeżeli to nie problem

Poniżej foty ze ślubu Ewy & Roberta :

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Witam.

Dużo lepiej. Wg mnie zdjęcia są odrobinę za ciemne.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Domyślnie

poza szczególikiem (ucięta głowa w tle na 1 zdjęciu) to nie ma porównania do 1 ślubu - gratulacje - jest głebia, przestrzeń i te zdjęcia opowiadają jakiś fragment tego ślubu (szczególnie ładne winietowanie GO - zdj. 4 i 5), zdjęcia na ekranie wyglądają na granicy za ciemnych - jednak w druku przeważnie się ściemniają o ton także uważaj z podciąganiem kontrastów - powodzenia na następnych ślubach
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Domyślnie

i jeszcze jedno (zapomniałem) - jak będziesz robił na 6 zdjęc 5 pod prawym skosem to sobie kręgosłup pokrzywisz ;]
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie [piotrusb] Kalina k/Częstochowy

Co tu dużo pisać... Skutki trąby powietrznej, która przeszła w piątek przez miejscowości pod Częstochową...

1.

2.

3.

4.

To zdjęcie trafiło również do bazy AP.

5.

6.

Widziałem już dwa krajobrazy po przejściu trąby i mogę stwierdzić, że zeszłoroczna trąba w okolicach Krzepic to naprawdę było nic w porównaniu z piątkową... Największe wrażenie zrobiły na mnie powalone drzewa - najpierw skręcone wokół osi a potem złamane...

Domyślnie

Jak na moje to lepiej by wyglądały w B&W

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów