Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 77

Wątek: [piotrusb] Kalina k/Częstochowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bielsk Podlaski

Domyślnie

Fot.1 Typowy slubny kadr. Jest ok.
    Fot.2 Bardzo fajny, ale wszystko psuje reka.
    Fot.3 Mial byc detal, ale wyszedl chaos. Zdecydowanie blizej fotografuj detale.
    Fot.4 Nie podoba mi sie kadr. Za ciasno.
    Fot.5 Nie za bardzo lezy mi kadr. Ja ustawilbym sie bardziej po prawej kadrujac drzewa z boku i samochod przejezdzajacy obok.
    Fot.6 Nie wiem co autor mial na mysli ;-) W kazdym razie, ta Pani z reką, oraz za szeroki kąt zepsuły wszystko.
    Fot.7 Zwykle. Troche za nisko.
    Fot.8 Znowu za nisko. Jesli masz malo miejsca, to rob zblizenie stoly i rak mlodych.
    Fot.9 Nie podoba mi sie kadr. Nie widac twarzy mlodej, a szkoda bo bylyby emocje.
    Fot.10. Bez pomyslu. Po co ci ludzie z boku? Tort i oswietlona przez "fajerwerki" para bylaby wystarczajaca.
    Fot.11 Najgorsza fotka. Odrazu powinna isc do kosza. GLOWA MLODEJ!!!!

Moze pokaz jakies inne jeszcze fotki, czy po prostu te sa najlepsze? Troche za duzo bardzo szerokich katow, przez co glowy ludzi sa nienaturalne.
    5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 L | 50 1.4 | 85 1.2 L | 70-200 2.8 IS L | 580 EX II | blog

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Dzięki za opinie

Moze pokaz jakies inne jeszcze fotki, czy po prostu te sa najlepsze?
    Mam jeszcze foty, ale są w trakcie obrabiania - podrzucę coś jeszcze, później. W każdym bądź razie, żeby ktoś nie pomyślał, że cały ślub zrobiłem tylko 12-24 Są zbliżenia. Te zdjęcia wybrałem, bo najbardziej mi się podobały (no, ale to nie mnie mają się podobać, tylko Parze Młodej :P ) - bo lubię szerokie kąty, bo jestem blisko akcji.

Pierwszy ślub, pierwsze zdjęcia, następnym razem wiem na co zwracać uwagę

PB

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

nie chcę żebyś to w jakikolwiek sposób skojarzył z moją krytyczną uwagą do twojego wątku o padniętej migawce:

ale te zdjęcia są słabe. Nie wiem ile młodzi się wykosztowali, ale ja będąc klientem bym się zdecydowanie zdenerwował widząc takie efekty twojej pracy. Słabe kadry, nieprawidłowe operowanie GO, zła jakość fotek no i przede wszystkim zupełny brak uchwycenia chwili, momentu, dramatyzmu. Widok flaszek z wódką po prostu mnie powalił . Taka mieszanka nieudanej próby naśladowania mistrzów i stylistyki remizowej

Życzę sukcesów i szybkiego rozwoju - sądząc po reporterce z dzieciakami masz spore szanse na sukces w przyszłości. Tylko nie eksperymentuj na młodych. Powodzenia!
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

bardzo fajna historia, bardzo dobre podpatrywanie. Podoba mis ie również dobre opracowanie BW.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Gratuluję efektów

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

te fotki przypominają mi moje dzieciństwo - podstawowa zabawka: fajerka i pogrzebacz, zabawy w kałurzach po burzy itd, czarno-białe dodają uroku, mogą być zarówno na czasie jak i z wtedy
    gratuluje fotek
    pozdrawiam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Widzę, że Kolega przeżył fascynację szerokim kątem. Miałem w tę sobotę to samo - dostałem do łapek 10-20 Sigmy i zabawa jest przednia. Ale korzystać trzeba z umiarem i uzasadnieniem.

Wydaje mi się, że tylko bardzo wymagająca para byłaby niezadowolona z takich fotek. Wymagająca, czyli para fotografów. Widziałem gigabajty gorszych fotografii ślubnych. Ba, sam chciałbym mieć tak "kiepskie" zdjęcia ze swojego ślubu. Faktem jest, że tu i ówdzie wychodzą mankamenty, ale opinie rysują obraz jakiejś kompletnej klapy. A wg mnie jest zupełnie znośnie.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

czwarte jest bardzo zabawne, to czułe spojrzenie młodego...
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piszczal Zobacz posta
    czwarte jest bardzo zabawne, to czułe spojrzenie młodego...
    Fakt, też na to zwróciłam uwagę
    A podoba mi się piegowaty potrecik nr 2... mimo wszystko

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Ach, to dorzucę jeszcze kilka W sobotę kolejna uroczystość

Widzę, że Kolega przeżył fascynację szerokim kątem.

12.

13.

14.

15.

16.

I trochę z wesela jeszcze:

17.

18.

19.

20.

21.

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni