No, dla mnie bomba!
No, dla mnie bomba!
z tym gadaniem to nei jestem przekonanaOstatnio bylam robić zdjęcia pani w herbaciarni i co? Na wszystkich miala albo pozamykane oczy albo otwarta buzie
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
świetnie całość składa się w historie. a zdradzisz jak sprowadzałeś bo BW bo tak żywych o takim kontraście czarno białych zdjęć już dawno nie widziałem
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
Zdjęcia są super, choć robienie tak na "żywca", to ostatnimi czasy bardzo niebezpieczny temat
Masz dobre oko, wyczucie, bardzo dobra konwersja do bw. Świetna robota!
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
Witojcie :)
Mam zaszczyt pokazać Wam swoje pierwsze zdjęcia ślubne, czekam na opinie, porady, krytykę i uwagi :)
Przyznaję, że stres był ogromny - obejrzałem masę zdjęć na różnych stronach www, ale teraz mówię, że niepotrzebnie się bałem - wszystko poszło ok ;) Nie licząc tego, że całość robiłem na nie swoim sprzęcie (dzień wcześniej padła migawka w aparacie) ;)
Sprzęt to C 30d+350d+70-200 2.8+12-24 4.0+50 1.8
Zapraszam do oglądania :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Ostatnio edytowane przez piotrusb ; 28-07-2008 o 10:19
Generalnie jak dla mnie (nie zajmującego się ślubną fotografią) to jest dość słabo (czyli nie chciałbym być Panem Młodym). Pierwsze dwa mi się podobają, reszta generalnie nie - głównie z powodu kadrów i używania szerokiego obiektywu. Na zdjęciu z kołnierzykiem Pan Młody wygląda imho fatalnie, Audi w tle jest za daleko i zbyt wiele przeszkadzajek na pierwszym planie, na zdjęciu w wódą masz jakiegoś pana zajmującego lewą 1/5 kadru i tasiemkę przez środek, na nr. 7 są przerysowane dłonie które u Pani Młodej w dodatku są nieostre, o 13-ce gdzie Pani Młoda ma uciętą głowę to szkoda gadać.