-
Coś już napisał
Hp 635 - > ultra zoom Fuji S5500 - > EOS 10D -> Praktica MTL-5 - > EOS 10D
-
-
Początki nałogu
-
Pełne uzależnienie
-
kilka zenitów... a potem mój ulubiony do dziś nikon f 80, no i teraz canon 300D - równie ulubiony...
-
Bywalec
Pierwsze był coolpix4500 3 lata temu, później juz poszedłem za canonem, bo była analogowa 300, później 10d, a od niedawna 20d ;]
(tym śladem idąc może kiedyś będe miał tego 1ds mkll ;])
-
Uzależniony
-
Pełne uzależnienie
Jak byłem dzieckiem to miałem taki NRDowski wynalazek Certo 110 chyba się nazywał. Potem długo, długo Smena 8m i od czasu do czasu pożyczany od dziadka Zenit 3 M. Potem jakaś małpa analogowa kupiona od kumpla, no i do dzisiaj Olympus IS-300. A od przyszłego tygodnia i hope... :-)
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
-
Dopiero zaczyna
Moje początki...
Nie pamiętam lat, ale od dziecka, jako 5 letni bajtel pstrykałem sporadycznie na Ojcowskiej Zorce 4. Oczywiście dotknąć nie pozwalał (ustawiać) tylko strzelac fotki...
Potem, w 5 klasie, kupiłem za SWOJE pieniądze (z urodzin) swój pierwszy prywatny aparat SMENA 8M :-) To były czasy... No i filmy: ORWO, FOTOPAN i jakieś rosyjskie, chyba FOTO 125...
Kolejne aparaty, to Zenity różnej maści. Do dziś mam 122.
A teraz... Właśnie ów Zenit, Smienka (ta pierwsza - działająca), odziedziczona po Ojcu Zorka 4(sprawna i załadowana), jakieś kompakty analogowe (Samsung ECX1, Pentax) i cyfrówka, taka małpeczka, KODAK DX 7440...
Tyle teraz, w tym roku dojdzie Canon 350D, tak jakoś w wakacje albo tuż po...
PS. Mam też jeszcze jakieś wynalazki po żonie, coś w stylu Smienki 8M i z tychże czasów...
Michał vel Herbie
-= Dużo czytam, mało pisze =-
Mój CANON jeszcze daleeeeeeko...
Ale będzie na pewno :grin:
-
Pełne uzależnienie
Chronologicznie :
1. Smena 8
2. Zenith 12XP
3. Minolta Dimage 7i
4. Canon 20D
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 08-04-2006 o 20:12